Neler Yeni

Rtx2070s gta 5 ultra ayarlarda %88 kullanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
3500x'in bile besleyebildiği bu kart için darboğaz söz konusu değil. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Her oyunda aynı sonuç olacak diye bir şey yok. Bilip bilmeden yorum yapmayalım. Optimizasyon sorunları olduğunda gayet darboğaz olabiliyor. Kaldı ki GTA 5 oynamadığım için emin olmadığımı belirtmiştim zaten. 3600'de 5700XT'yi çok rahat besleyebiliyor ancak 2K'da bile darboğaz yaşadığım oldu. İlle kanıt isterseniz görseli atabilirim.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
İşlemci kullanımları normal gözüküyor. Hep bu civarlarda mı ? Ram 8 mi 16 mı ?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
16gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada bir %95e çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada bir %95e çıkıyor

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
AMD VSR adında bir özellik var NVIDIA'da tam olarak nedir bilmiyorum ama onu açarak monitörünün sana izin verdiğinden daha yüksek çözünürlüklere ayarlayabilirsin.
Dsr var hocam geforce experienceden açsın ark

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Her oyunda aynı sonuç olacak diye bir şey yok. Bilip bilmeden yorum yapmayalım. Optimizasyon sorunları olduğunda gayet darboğaz olabiliyor. Kaldı ki GTA 5 oynamadığım için emin olmadığımı belirtmiştim zaten. 3600'de 5700XT'yi çok rahat besleyebiliyor ancak 2K'da bile darboğaz yaşadığım oldu. İlle kanıt isterseniz görseli atabilirim.
Yanlış. Sorun sizden kaynaklıdır. Sürekli darboğaz böyle bir sistemde söz konusu değil.

muwtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mücahit Semiz
r7 3700x ile bu ekran kartının darboğaz olma ihtimali çok düşük
tüm driverler in güncel olduğuna eminmisin ?
anakart ekran kartı vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Yanlış. Sorun sizden kaynaklıdır. Sürekli darboğaz böyle bir sistemde söz konusu değil.
Oynadığı oyunda optimizasyon sorunu varsa eğer, evet söz konusu. Bu konu tartışmaya açık bir konu değil, azıcık parmak yorup google'dan edinebileceğiniz bir bilgidir. Teşekkürler.
1600625306136.png

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Oynadığı oyunda optimizasyon sorunu varsa eğer, evet söz konusu. Bu konu tartışmaya açık bir konu değil, azıcık parmak yorup google'dan edinebileceğiniz bir bilgidir. Teşekkürler. Alıntıyı görüntüle
Söz konusu oyun WD2 olmadığından , susmalısın. Ayrıca GTA 5 bile optimizasyon olarak darboğaz yaşatacak kadar sorunlu değil. Bu sorunu yaşayan pek çok kişi var. Hepsi işlemciyi mi yükseltsin ? Saçma yorumlar yapmayın !

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Söz konusu oyun WD2 olmadığından , susmalısın. Ayrıca GTA 5 bile optimizasyon olarak darboğaz yaşatacak kadar sorunlu değil. Bu sorunu yaşayan pek çok kişi var. Hepsi işlemciyi mi yükseltsin ? Saçma yorumlar yapmayın !
1080p'de darboğaz yapabilme ihtimali olabilir diye düşünmekteyim, yanılıyorda olabilirim ama mümkün. 2K'da dener misin? - Bak arkadaşım bu benim ilk cümlem. Zaten kesinlikle darboğaz var demedim. Sen gelip sanki demişim gibi üstüme geliyor ve bu sistemin asla darboğaz yapmayacağını söylüyorsun. Sonra ise bu asla kelimesinden neden WD2'yi çıkarıyorsun. Demek ki neymiş? Her sistem darboğaza uğrayabilirmiş. Hepsi işlemcisini mi yükseltsin? Tabi ki hayır, okuma yeteneğin varsa onunda çözümünü belirttim. 2K'da oynarsa bir problem kalmayacak ki şayet darboğaz var ise. Arkadaş 2K'da dener ve aynı problemi yaşamaya devam ederse o zaman başka çözümler ararız. Hala diyorum benim ilk yorumum darboğaz var şeklinde değil, acaba olabilir mi şeklinde!

Top Bottom