- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
Yeter be kardeşim bitirdin bizi beeeeeBenim de onaylandı
Yeter be kardeşim bitirdin bizi beeeeeBenim de onaylandı
şundan bi 3000 lira kâr yapsam var ya öfffYeter be kardeşim bitirdin bizi beeeee
Kasayı bana gönder benim kasayı sana gönderim yine kâr yaparsın.şundan bi 3000 lira kâr yapsam var ya öfff
ben psu’yu çıkarcam yerine rampage psu koycam öyle komple satıcam değerini pek etkilemez herhaldeKasayı bana gönder benim kasayı sana gönderim yine kâr yaparsın.Thermaltake h330
![]()
Etkilemez kasayida bana sal , her turlu 11/12 arası gider. Benim kasa da 2 aylıkben psu’yu çıkarcam yerine rampage psu koycam öyle komple satıcam değerini pek etkilemez herhalde
Etkilemez kasayida bana sal , her turlu 11/12 arası gider. Benim kasa da 2 aylık
Tesekkur ederiz bana monitor lazim simdi kralAlan arkadaslara hayırlı olsun vatandan beklenmeyen hamleydi
2 tane 240 hz var ankaradaysan gel indirimli vereyim sana birini 2k 144 hz monitörde ucuza buldum ölü pikselli çıktı elimizde kalacak gibiTesekkur ederiz bana monitor lazim simdi kral
Hihahahhahahaha bune olm26145 TL mi olmuş şu anda ben mi yanlış görüyorum?
INTEL I3 10105F-ASUS DUAL RTX 3050 OC 8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 10105F-ASUS DUAL RTX 3050 OC 8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ankarada degilim2 tane 240 hz var ankaradaysan gel indirimli vereyim sana birini 2k 144 hz monitörde ucuza buldum ölü pikselli çıktı elimizde kalacak gibi![]()
Geçen hafta Samsung monitör paylaştım 2k kaçırdınTesekkur ederiz bana monitor lazim simdi kral