Çözüldü✓ Rtx3050'li̇ Hazir Si̇stem Alinir Mi?

Alınmaz.

Arkadaşlar YouTube kanalında bulunan sistemin stokları bittiği için başka sistemlere bakıyorum sizce bu sistem alınır mı işlemciyi amd ryzen 5 5600x i seçmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz alınır mı ekran kartı nasıl bu fiyata bu pc iyi midir yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Ekran kartı 2060 dan daha düşük Abdullah abinin yeni sistemini alabilirdin

Bunun yerine sarısitede al sat yapanlardan Abdullah'ın sistemi almanı öneririm. Buna fırsatçılık denmez ticaret denir. Bu mantıkla tüm marketler avmler fırsatçı. Sen tüketicisin buna bu parayı vereceğine git A sitesinden değil B satıcısından al.Senin için önemli olan aldığın mal.
aynen öyle , atıyorum 10k ya satışa çıktı sistem adam alıp stoklar bitince 10.5k ya satıyor ama kendin başka yerden toplamak istediğinde 12 13 k fiyat çıkıyorsa 10.5k lık sistemi alman iki tarafa da kazandırır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğin seçimlerle nasıl bir pc oluyor o paraya değer mi oyun performansı nasıl olur high ayarlarda istediğim oyunu oynayabilir miyim
rx6600 3050 den daha güçlü bir kart oynayabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar YouTube kanalında bulunan sistemin stokları bittiği için başka sistemlere bakıyorum sizce bu sistem alınır mı işlemciyi amd ryzen 5 5600x i seçmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz alınır mı ekran kartı nasıl bu fiyata bu pc iyi midir yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,159
Üyeler
192,625
Son üye
mustaua
Geri