RTX3060 cızırtı sesi

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Az once valorantta full grafiklere aldım. Daha oyuna girmedim ama bekleme ekranındayken ekran kartından cok az ses geliyordu. Nasıl tarif etsem.. Sanki hdd lerde olan cızırtı sesi gibi. Müsteri hizmetlerini arayıp değişim talep etmem gerekir mi. Şuana kadar ilk defa valorantta oldu bu olay. Diğer oyunlarda bir şey yoktu şimdilik. Oyundan çıkınca ses de kesildi. Ekran kartı kullanımı 98 idi. Sistem yeni..Dün elime ulaştı.

Cw var büyük ihtimal. Göndersende değiştirmezlerde.

Başka bir konuda yüksek fps değerlerinde bu sıkıntı olduğunu söylemişler. Ben bekleme ekranında full ayarlara alıp fps limitini kaldırdım. Şuan bir de oyuna girip deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok çok az var. ama ben çok dıkkat ettıgım ıcın duyuluyor.

Son düzenleme:
Sıkıntı yapmaz, sadece sesten rahatsız olabilirsin. Oda kulaklık takınca duyulmaz.

Teşekkürler... Bir sıkıntım daha var. İşlemci için incehesap hediye olarak dandik bir hava sogutucu gonderiyor. Soğutmada sıkıntı oldugunu zaten biliyorum. 2 çeşit oyun oynadım max 83 derece gordum suan. az önce aida 64 testi yaptım. 2.5 dakikada 90 dereceyi gördü. testi durdurdum. Bana yeni bir soğutma şart... Benni üzmeyecek 500 tl civarı sogutucu bakıyoruum. Ne önerirsiniz.

Sıkıntı yapmaz, sadece sesten rahatsız olabilirsin. Oda kulaklık takınca duyulmaz.
Sıkıntı yaratmaz ama ses rahatsız ediyorsa ekran kartı garantiye yollanabilir veya iade edilebilir.

Teşekkürler... Bir sıkıntım daha var. İşlemci için incehesap hediye olarak dandik bir hava sogutucu gonderiyor. Soğutmada sıkıntı oldugunu zaten biliyorum. 2 çeşit oyun oynadım max 83 derece gordum suan. az önce aida 64 testi yaptım. 2.5 dakikada 90 dereceyi gördü. testi durdurdum. Bana yeni bir soğutma şart... Benni üzmeyecek 500 TL civarı sogutucu bakıyoruum. Ne önerirsiniz.
@MisakiTaro

Geri