galaxYok 4070 hangi marka onu sordum
galaxYok 4070 hangi marka onu sordum
Alın dostum. 6000 serisinden öyle vakaları ben baya baya az yani toplasan 7-8 tane falan görüşümdür. 6700, 6700xt ve 6750xt lerde soysal coil whine sorunu vardı, wattman çökme sorunundan çok coil whine vakası gördüm. Çökme/mavi ekran 2 tane coil whine 5 tane wattman görmedim. Ama 7000 serisi hakikaten baya nice.Dostum malesef güven öyle "güvenin artık adamlara" demeyle kazanılacak bir şey değil. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler. Sorun yaşayan insanları gördükçe kırıldı bu özgüven. Şimdi bir çok arkadaş 7000 serisi ekran kartlarını sorunsuz kullanıyor ki biz de yavaş yavaş güvenmeye ve tavsiye edebilmeye başlıyoruz. 7000 serisinden önce ben net Nvidia önerirdim her halukarda. Ama 7000 serisinde sorun yaşama ihtimali baya baya düştü. 7700xt kullanan çok kişiyle görüşüyorum hepsi oyununda keyifleri yerinde. Şimdiye kadar "nerden bulaştım 7700xt nalet bir kart, hemen satacağım" diyen birisine denk gelmedim henüz. Bu yüzden arkadaşa da tavsiye ediyorum. Kendim de almayı düşünüyorum.
Eskiler öyle feci. Yeniler mis gibi. Al usta 7700xt keyfina bak mis gibi kart.Eski seri bi amd kullanmıştım illallah ettirdi kart bana driveri kurulmuyodu çoküyodu habire korkutuyo nedense ama 7700xt alacam
Saf güçte de teknolojide de 7900GRE önde4070 Super alın geçin. 7900GRE ile saf güçte eşit.
Teknoloji olarak zaten çok daha üstün.
Gainward RTX 4070 Super Ghost NED407S019K9-1043B 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 4070 Super Ghost NED407S019K9-1043B 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 4070 Super Ghost NED407S019K9-1043B 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.999,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilerek mi yapıyosunuz? Yoksa elinizde AMD kart var diye?Saf güçte de teknolojide de 7900GRE önde
Gerçekleri söyledim sadeceBilerek mi yapıyosunuz?
Nvidia varYoksa elinizde AMD kart var diye?
İnternette çok yalan dolan bilgi var maalesef. İnternete her zaman güven olmuyor.Yahu hemen altında internet var çok zor olmamalı.
Değil şuradan bakabilirsin https://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.htmlOyun performansında 4070 super ve 7900 gre saf güçte eşit.
Render performansı umrumda değil.Render vs. işlerine NVİDİA Cuda zaten 2kat daha hızlı çalışıyor.
İnternetteki en büyük yalan bu maalesef. DLSS neredeyse hiçbir oyunda yok. Yazılım desteği derken hangi yazılım desteği?Onun dışında teknoloji kısmında oyun için DLSS 3 olsun, yazılım destekleri olsun NVİDİA çok daha dolu.
DLSS dediğim gibi zaten neredeyse hiçbir oyunda yok, FSR 3 ise her oyunda var ama kötü çalışıyor bence. Amd yazılım konusunda frame gen ile önde maalesef.Evet DLSS 3 rakibi FSR 3 var ama aynı segment değil. FSR 3 görüntüyü bariz bozan, kalite modundan aşağı açamayacağın bir teknoloji.
DLSS 3 ise gerçekten 0 görüntü kaybı demektir.
Ben 1 kaynağa bakıp söylemedim ki? Birsürü kaynak var "Hardware Unboxed" kanalından tut bilinmeyenlere kadar.İnternette çok yalan dolan bilgi var maalesef. İnternete her zaman güven olmuyor.
Değil şuradan bakabilirsin https://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html
Umrunda olsun olmasın, bunu konu sahibine söylemelisin. Ben sadece gerçekleri söylüyorum, umrunda olup olmaması dikkate alacağım bir şey değil.Render performansı umrumda değil.
Hacım sen ciddimisin?İnternetteki en büyük yalan bu maalesef. DLSS neredeyse hiçbir oyunda yok. Yazılım desteği derken hangi yazılım desteği?
DLSS dediğim gibi zaten neredeyse hiçbir oyunda yok, FSR 3 ise her oyunda var ama kötü çalışıyor bence.
Şuan AMD kendi içinde sunduğu AFMF teknolojisi ile Frame Generation desteği olmayan oyunlarda Frame Generation oluşturarak çok daha öne geçiyor.Amd yazılım konusunda frame gen ile önde maalesef.
Kral yapacağın en mantıklı şey 18k civarı rx7800xt alıp kalan paraya işlemci falan yükseltmekAsus Dual GeForce RTX 4070 OC DUAL-RTX4070-O12G GDDR6X 192Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
R5 5600X işlemcim var artık 2k ya geçmek istiyorum o yüzden upgrade yapacağım rx7700xt alasım var ama amd ye güvenmiyorum gpu konusunda siz ne dersiniz hangisini almalıyım sizce başka model önerilerine de açığım
Oraya göre de önde zaten.Ben 1 kaynağa bakıp söylemedim ki? Birsürü kaynak var "Hardware Unboxed" kanalından tut bilinmeyenlere kadar.
Hayır kendisi render yapacağını söylemedikten sonra umrumda olmaz, %99'umuz oyun için alıyor, render için alacaksa bir zahmet konusunda belirtsinUmrunda olsun olmasın, bunu konu sahibine söylemelisin. Ben sadece gerçekleri söylüyorum, umrunda olup olmaması dikkate alacağım bir şey değil.
FSR 3 neredeyse her oyuna modla ekleniyor fakat DLSS 3 eklenemiyor ve neredeyse hiçbir oyunda yok. DLSS 3 modları bazen ekleniyor ama ghostingli oluyormuş o yüzden kötü.FSR 3 olan her oyunda DLSS 3'te var. Ancak DLSS 3 olan her oyunda FSR 3 yok.
Evet biraz araştırmanı veya oyun oynamanı öneririm, 5-10 oyun oynasan DLSS'in D'sine dokunamayacağını anlarsın zaten. Dediğim gibi neredeyse hiçbir oyunda yok sadece cyberpunk spiderman ghost of tsushima'da var.Hacım sen ciddimisin?
Bildiğin kendim oyun oynayarak gördüm. 10 tane falan yüksek grafikli oyun oynadım hiçbirinde DLSS yoktu veya performansı berbattı veya DLSS 2.0 çöpü vardı.Ayrıca sene 2020 değil mi bu dediğini nerden duydunda buraya geçiriyorsun?
O oyunları oynamak nadir durum zaten. God of war, RDR2, forza horizon 5 gta 5 war thunder sea of thieves far cry 3-4-5-6, call of duty'nin 15 tane oyununda yok 2 tane oyununda var, battlefield oyunlarında yok. Bu kadar oyunda yokken zart zurt örümcek adam cyberpunk gibi iki oyunda olması gerçekten umursanacak gibi değil. Senin çevren 3-5 tek oyunculu yeni çıkmış oyunlardan oluşuyor diye çoğu oyunda DLSS 3.0 veya frame gen var sanıyorsun ama dediğim ve saydığım gibi gerçekten oyunların %95'inde yok. İstersen şu linkten bakabilirsin gördüğün gibi neredeyse hepsi kimsenin oynamadığı zart zurt oyunlar: https://gg.deals/games/games-with-dlss-3-support/Senin AFMF gidip Cyberpunk, Spiderman, Hogwarts Legacy ve diğer tüm güncel oyunlarda işine yaramayacak. Bana olasılıkar, nadir durumlarla gelme, evet AMD'nin 2-3 oyunda daha iyi olduğu durumlar vardır ama bu geneli değiştirmez.
Sonunda 4070'imin bir özelliğini kullanacağım diye forza horizon 5 indirdim. Ray tracing'in sadece arabaya etki ettiğini ve zar zor fark edildiğini öğrenerek hayal kırıklığına uğradım. DLSS 3.0 var ama oyun hızlı olduğu için ghosting yapıyormuş, bunu öğrenince de 2. hayal kırıklığı çarptı yüzüme. Daha 1 KERE açmak nasip olmadı.Malasef nvidia nın müşterilerini kandırdığı uydurma ray tracing çekirdekleri hiçbir işe yaramıyor, çünkü oyunlar artık ray tracing eklemiyorlar.
OC'suz orijinal 2 modeli karşılaştırıyodum aralarında 2fps var. Eşit demek bu yani?Oraya göre de önde zaten.
Alıntıyı görüntüle
Tekrar tekrar söylüyorum ama yine söyliyim FSR 3 olan her oyunda DLSS 3 var ancak DLSS 3 olan her oyunda FSR 3 yokFSR 3 neredeyse her oyuna modla ekleniyor fakat DLSS 3 eklenemiyor ve neredeyse hiçbir oyunda yok. DLSS 3 modları bazen ekleniyor ama ghostingli oluyormuş o yüzden kötü.