RTX4070'Lİ Sistem önerisi

RTX4070'Li hazır sistem arıyorum 1 aydır güzel bişey bulamadım yardımcı olurmusunuz 35k-40k arasında dolar yükseliyor bileşenlere zam gelmeden almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40500 falan oluyor gözün kapalı alabilrsin

Hocam birde işlemci 7600x görünüyor ama tıkladığımızda 7500f olarak görünüyor

7500f zaten attığım işlemci teknobiyotik linkinde sıkıntı var 7500f ile arasında 5 fps fark var bilgisayar ayarlarını performansa çekerek kapatabilcek bi fps ve daha az ısanan bi işlemci

fark yok yani para israfından başka bir şey aralarında

Ekran kartını povercolor reddevil almanızı öneririm şiddetle amd nin en üst seviye kartı

40500 falan oluyor gözün kapalı alabilrsin
Peki hocam bu seçtiğiniz kasa 750w'mı ayrıten PSU almama gerek var mı yoksa kasa içindemi kusura bakmayın pek bilgim olmadığı için soruyorum

Hocam bu arkadaşın attığı sistem nasıl yeni paylaşılmış?

Hocam bu arkadaşın attığı sistem nasıl yeni paylaşılmış?
kasa psu aynı seviyede iyi anakart ramler çok daha iyi soğutucu yok attığı sistemde fakat sistem daha ucuz olduğundan yine soğutucu alırsın ram ve anakart farkı çok var kullanılmayacak düzeyde değil daha önce hiç pc toplamadıysan bios update falan atman lazım uğraşamam yanlış yaparım dersen arkadaşın attığını alıp soğutucu eklersin ama benim attığım sistem kalite olarak 1 2 tık daha üstde bence

Valla hocam maalesef hiç toplamadım o sistemde neler eksik görüyosunuz arkadaşın attığı sistemde onu almamı önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,903
Üyeler
195,199
Son üye
deadlyevil
Geri