Mithril
80+ Silver
uzun zamandır yeni nesil laptopları bekliyorum ve artık sıkıldığım için 2.el laptoplara bakmaya başladım ve bir adet rtx4080 li msi vector 16 buldum. Saf güç olarak söylentilere bakılırsa yeni rtx5060 mobile masaüstü rtx4060ti dan birazcık daha güçlü olacak ama saf güç olarak rtx4080 mobile tabii ki çok daha güçlü ancak rtx5060 ın mfg gibi büyük bir avantajı var ve bu avantaj ile mfg destekleyen oyunların çoğunda muhtemelen rtx4080 in önüne geçecektir. ekran kısmına gelirsek laptop almaya karar verdiğim ilk günden beri 17 inç altı ve 2k olmayan bir laptop almamayı kendime şart koştum ama 2. el olarak baktığım laptop sadece 16 inç 1080p ve %65 küsür srgb destekliyor.
sadede gelirsem rtx5060 laptoplar muhtemelen yurt dışında 1000 dolar civarından satışa sunulacak ve türkiyedende büyük ekran ve türkiyedeki vergileri vesaire hesaba katarsak 1300 dolar civarlarında belki 1500 dolara yakın bir seviyede istediğim cihazı bulabilirim.
bulduğum 2.el msi vector ise 8ay garantisi kalmış şekilde şuanda 63k
gerçekten sadece saf güç için hem daha fazla para vermeye hemde ekrandan büyük bir şekilde feragat etmeye değermi? belirteyim param şuanda altına ve şuanda laptopa ihtiyacım bulunmamakta.
sadede gelirsem rtx5060 laptoplar muhtemelen yurt dışında 1000 dolar civarından satışa sunulacak ve türkiyedende büyük ekran ve türkiyedeki vergileri vesaire hesaba katarsak 1300 dolar civarlarında belki 1500 dolara yakın bir seviyede istediğim cihazı bulabilirim.
bulduğum 2.el msi vector ise 8ay garantisi kalmış şekilde şuanda 63k
gerçekten sadece saf güç için hem daha fazla para vermeye hemde ekrandan büyük bir şekilde feragat etmeye değermi? belirteyim param şuanda altına ve şuanda laptopa ihtiyacım bulunmamakta.