Neler Yeni

RTX5090 + 9950x3D Custom Sivi Sogutma PC Build

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay
Bütçe
300000
Merhaba, forumda uzun suredir aktif degildim, ABD'ye tasinip is kurdum vs, hep hayalini kurdugum en overkill, en iyi PC'yi custom sivi sogutma ile build etmek istiyorum. RTX 5090 cikis tarihi de yaklastigi icin simdiden sistemin parcalarini siparis etmeye baslayip kasayi toplamaya baslamak istiyorum. Son Lian Li videosundan sonra LCD ekranli fanlar falan da cok hosuma gitti.
Aklimdaki sistem parcalari

1- Ryzen 9950X3D
2- RTX 5090 Founders Edition + Custom sivi sogutma
3- MSI Gaming SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 4TB
4- Hyte Y70 Touch Infinite

3 yildir hardware'den uzak kaldim, custom sivi sogutma hakkinda pek bilgim yok sadece youtube videolari ama hard tubing kullanmak istiyorum. Beyaz kasa, seffaf borular ve kirmizi sogutma sivisi var aklimda. ABD'de yasadigim icin cogu parcaya erisimim var. BestBuy Newegg Walmart Amazon tercih ettigim satin alma yerleri.
Gorup ilginizi ceken teknik konuda bilgisi olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum. Birlikte guzel bir PC insa edebilecegimizi dusunuyorum.
Monitor olarak https://www.amazon.com/dp/B0DK74YCNC bunu kullaniyorum, klavye mouse Logitech MX Mechanical ve MX Master 3S. ses icin samsung soundbar kullaniyorum Digital output ile.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,070
İsim
Emir
Tl bazında bunlarin hepsi 300 350k tutar.Beni de alablr msn amerikaya kacak olur legal olur fark etmez.Ek olarak işin en önemli kısmını ise bu videodan
Halledecegini dusunuyorum

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tl bazında bunlarin hepsi 300 350k tutar.Beni de alablr msn amerikaya kacak olur legal olur fark etmez.Ek olarak işin en önemli kısmını ise bu videodan
Halledecegini dusunuyorum
Tesekkurler video icin gormemistim bunu. Burada da 5-6k dolar bandina tum kasayi cozerim diye dusunuyorum

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay
Kasa olarak Hyte Y70 touch infinite sectim baya iyiymis

Aykut D.

80+ Gold
Merhaba, forumda uzun suredir aktif degildim, ABD'ye tasinip is kurdum vs, hep hayalini kurdugum en overkill, en iyi PC'yi custom sivi sogutma ile build etmek istiyorum. RTX 5090 cikis tarihi de yaklastigi icin simdiden sistemin parcalarini siparis etmeye baslayip kasayi toplamaya baslamak istiyorum. Son Lian Li videosundan sonra LCD ekranli fanlar falan da cok hosuma gitti.

1- Ryzen 9800X3D

3 yildir hardware'den uzak kaldim, custom sivi sogutma hakkinda pek bilgim yok sadece youtube videolari ama hard tubing kullanmak istiyorum. Beyaz kasa, seffaf borular ve kirmizi sogutma sivisi var aklimda. ABD'de yasadigim icin cogu parcaya erisimim var. BestBuy Newegg Walmart Amazon tercih ettigim satin alma yerleri.
Gorup ilginizi ceken teknik konuda bilgisi olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum. Birlikte guzel bir PC insa edebilecegimizi dusunuyorum.
Monitor olarak https://www.amazon.com/dp/B0DK74YCNC bunu kullaniyorum, klavye mouse Logitech MX Mechanical ve MX Master 3S. ses icin samsung soundbar kullaniyorum Digital output ile.
O tip castom soğutucular genelde E K markasında oluyor .

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
M.Rüzgar Özen

1- Ryzen 9800X3D

Kolay gelsin abi, tüm türk gençlerinin idolüsün şuanda.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay

Gurkanpiro

80+ Platinum
hyte gıbı kasaya sıgabılcegını sanmıyorum haf700 gibilerine sıgar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdiden hayırlı olsun. ABD'nin neresinde yaşıyorsun bilmiyorum ama bu tarz buildleri çok sık yapan yerler var. Sosyal medyada takip ettiğim ve çok güzel işler çıkaran yerler var. Öyle bir yere mi yaptırmayı düşünüyorsun yoksa her şeyi kendin mi yapacaksın? Bence custom sıvı soğutma işini kendin yapmazsan daha sağlıklı olur. Bu arada ekran kartı olarak RTX 5090 iyi de Founders Edition alma bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hyte gıbı kasaya sıgabılcegını sanmıyorum haf700 gibilerine sıgar
HYTE Y70 gayet büyük kasa, sığar büyük ihtimalle.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay

Bu videodakinin aslinda seffaf boru ve kirmizi sivi olan halini yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
yolcu arslan
en overkill, PC'yi custom sivi sogutma ile build etmek istiyorum.

hardware'den uzak kaldim, custom sivi hard tubing
BestBuy Newegg Walmart Amazon tercih ettigim
samsung soundbar kullaniyorum Digital output ile.
🤔🤔🤔

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Can Uzay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular