emre3322
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 680
https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ Bu sistemi attığım ss deki şekilde alabilirsin acele rt 4 stok kaldı ekran kardının
Şu sistemi 6.000 TL diyerek başkası atsa,1600 af yerine islemciyi yukseltip alirdim
Nereden biliyorsun kotu deyecegimi ? Ssd degis derimŞu sistemi 6.000 TL diyerek başkası atsa,
her parça için ayrı ayrı "şu kötü alınmaz" yazarsın.
Birbirimizi kandırmaya gerek yok.
Alıntıyı görüntüle
Sistemdeki SSD için sayamadığım kadar "alınmaz kronik sorunlu" yorumun var.Nereden biliyorsun kotu deyecegimi ?
Hocam merhabalar ekran kartınızdan memnun musunuz ? İnno3d Rtx2060 modelinin fazla ısındığı söyleniyor.82 83 dereceleri gördüğü söyleniyor yorumunuz nedir ?Anakart a320 kötü o sistemin pek içimi açmadı ama işlemci ekran kartına yetiyor ben de var bu ikili
Sizin gibi bir kullanıcıyı forum destek kulübünde görmek isterdim.Sonuç olarak evet o sistemin sayılamayacak kadar eksisi var.Sistemdeki SSD için sayamadığım kadar "alınmaz kronik sorunlu" yorumun var.
Ama önerdiğin sistemde "kronik sorunlu" dediğin SSD var.
Ne önerdiğin kişiye bahsediyorsun, ne de sana sorduğum soruda "SSD'yi değiştirirdim" diyorsun.
Bir de "bileşenlere kötü dersin" diyorum, "Nereden biliyorsun kotu deyecegimi?" diyorsun
Sistemdeki 1600 AF dışında hiç bir parça için olumlu yorumun yok ki.
Yazmak için değil, yardımcı olmak için öneride bulunmanızı ve en başta kendinize karşı dürüst olmanızı öneririm.
İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim.Sizin gibi bir kullanıcıyı forum destek kulübünde görmek isterdim.Sonuç olarak evet o sistemin sayılamayacak kadar eksisi var.
İlk defa duyuyorum benimki 70 i geçmiyorHocam merhabalar ekran kartınızdan memnun musunuz ? İnno3d Rtx2060 modelinin fazla ısındığı söyleniyor.82 83 dereceleri gördüğü söyleniyor yorumunuz nedir ?
Bi daha okuSistemdeki SSD için sayamadığım kadar "alınmaz kronik sorunlu" yorumun var.
Ne önerdiğin kişiye bahsediyorsun, ne de sana sorduğum soruda "SSD'yi değiştirirdim" diyorsun.
Bir de "bileşenlere kötü dersin" diyorum, "Nereden biliyorsun kotu deyecegimi?" diyorsun
Yazmak için değil, yardımcı olmak için öneride bulunmanızı ve en başta kendinize karşı dürüst olmanızı öneririm.
İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle
bende aynısını birkaç özelleştirme ile almayı düşünüyordum bi arkadaş İTOPYA REZALETİ diye bir konu açmış ona baktım itopya dan almayacağım sende bunu düşünerek karar verTEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu Sistem Nasıl Sizce Hocam ?
Bir daha okumadan yazman uzucuSistemdeki SSD için sayamadığım kadar "alınmaz kronik sorunlu" yorumun var.
İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle