RTX’LI 6.000 TL'ye PC?

Ekler

• Screenshot_20200511-182630_Opera.webp
    Screenshot_20200511-182630_Opera.webp
    70 KB · Hit: 46
Nereden biliyorsun kotu deyecegimi ?
Sistemdeki SSD için sayamadığım kadar "alınmaz kronik sorunlu" yorumun var.
Ama önerdiğin sistemde "kronik sorunlu" dediğin SSD var.
Ne önerdiğin kişiye bahsediyorsun, ne de sana sorduğum soruda "SSD'yi değiştirirdim" diyorsun.
Bir de "bileşenlere kötü dersin" diyorum, "Nereden biliyorsun kotu deyecegimi?" diyorsun :D
Sistemdeki 1600 AF dışında hiç bir parça için olumlu yorumun yok ki.

Yazmak için değil, yardımcı olmak için öneride bulunmanızı ve en başta kendinize karşı dürüst olmanızı öneririm. :)
İyi forumlar ...
ssd.webp

Anakart a320 kötü o sistemin pek içimi açmadı ama işlemci ekran kartına yetiyor ben de var bu ikili
Hocam merhabalar ekran kartınızdan memnun musunuz ? İnno3d Rtx2060 modelinin fazla ısındığı söyleniyor.82 83 dereceleri gördüğü söyleniyor yorumunuz nedir ?

Ne önerdiğin kişiye bahsediyorsun, ne de sana sorduğum soruda "SSD'yi değiştirirdim" diyorsun.
Bir de "bileşenlere kötü dersin" diyorum, "Nereden biliyorsun kotu deyecegimi?" diyorsun :D

Yazmak için değil, yardımcı olmak için öneride bulunmanızı ve en başta kendinize karşı dürüst olmanızı öneririm. :)
İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle
Sizin gibi bir kullanıcıyı forum destek kulübünde görmek isterdim.Sonuç olarak evet o sistemin sayılamayacak kadar eksisi var.

Sizin gibi bir kullanıcıyı forum destek kulübünde görmek isterdim.Sonuç olarak evet o sistemin sayılamayacak kadar eksisi var.
Teşekkür ederim.
Kulüp açıldığı zaman davet gelmişti, inceledim.
Kulüp amaçlarından dolayı katılmayı uygun görmedim. :)

Hocam merhabalar ekran kartınızdan memnun musunuz ? İnno3d Rtx2060 modelinin fazla ısındığı söyleniyor.82 83 dereceleri gördüğü söyleniyor yorumunuz nedir ?
İlk defa duyuyorum benimki 70 i geçmiyor

Ekler

• Screenshot_2020-05-08-13-33-51-491_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-05-08-13-33-51-491_com.whatsapp.webp
    206.5 KB · Hit: 36
  • Screenshot_2020-05-08-13-33-57-963_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-05-08-13-33-57-963_com.whatsapp.webp
    85.2 KB · Hit: 34

İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle
Bi daha oku

Bu Sistem Nasıl Sizce Hocam ?
bende aynısını birkaç özelleştirme ile almayı düşünüyordum bi arkadaş İTOPYA REZALETİ diye bir konu açmış ona baktım itopya dan almayacağım sende bunu düşünerek karar ver

İyi forumlar ...
Alıntıyı görüntüle
Bir daha okumadan yazman uzucu

Geri