Neler Yeni

Rufus ile indirilen Windows dosyası ile bilgisayar sıfırlanırmı

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eymenarthur
Merhaba şu an Windows 11 kullanıyorum USB ile sıfırlamak istiyorum ama ben USB'ye Rufus ile kurdum Windows'u yani ben USB'yi takıp boot menusune gitsem direk formatlaya biliyor muyum Windows'u eski Windows'u silmeme gerek kalıyor mu?

DogancanYr

80+ Silver
Kurulum aşamasında disk kısmından windowsun olduğu diski bölümleri silersen daha iyi olur.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Merhaba şu an Windows 11 kullanıyorum USB ile sıfırlamak istiyorum ama ben USB'ye Rufus ile kurdum Windows'u yani ben USB'yi takıp boot menusune gitsem direk formatlaya biliyor muyum Windows'u eski Windows'u silmeme gerek kalıyor mu?
disk seçme kısmında oradna diskinin bölmelerini seçip sil deyip en sonunda tek kalınca ilerle. AMA ATIYORUM SENİN DİSKİN, DİSK 0 İSE; DİSK 0'IN TÜM BÖLÜMLERİNİ SİL. DİSK 1,DİSK 2,.. DİYE OLANLARI DEĞİL. BURADA SAANA ÖRNEK OLARAK DİSK 0 DEDİM SENİN Kİ HANGİSİYSE

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulum aşamasında disk kısmından windowsun olduğu diski bölümleri silersen daha iyi olur.
oraya gelince disk0 yani ssd ile ilgili herseyi siliyorum ardından tum birleştirilmiş ssdmi seciyorum degilmi

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
snop02
oraya gelince disk0 yani ssd ile ilgili herseyi siliyorum ardından tum birleştirilmiş ssdmi seciyorum degilmi
Eger 1 den fazla disk varsa, os bazen disk 1 de olabilir.
Dikkat edin.
Disk goruntusu atın bakalım.

Diski biçimlendirmen gerek. biçimlendirmezsen eski Windows; Windows.old klasörüne gider

EmreE38

80+ Silver
Asıl format bu zaten orda sana hangi diske kuracağnı soruyor orda silinebilen herşeyi sil sonra disk seç yeni birim de öyle kur

Top Bottom