Dostum kuba tk03 al bak keyfineB ehliyeti ile sürebilmek için ruhsatta 50cc olması gerek. 2. el alıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Sakın bunlardan alayım demekuba valentino
arora freedom
rks blazer x
Benim zaten Cg var. Annem için alıcam araba ehliyeti olduğu içinde ruhsatta 50cc olmasını istiyorum. Ayrıca birşeyler taşırken zorlanmaması için scooter tarzı istiyorum.Dostum kuba tk03 al bak keyfine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakın bunlardan alayım deme
Bende benzer arayış içerisindeyim. Bulursanız paylaşın mutlaka.Benim zaten Cg var. Annem için alıcam araba ehliyeti olduğu içinde ruhsatta 50cc olmasını istiyorum. Ayrıca birşeyler taşırken zorlanmaması için scooter tarzı istiyorum.
Dostum kuba tk03 alabilrisn ya da rks sniper 50 proBende benzer arayış içerisindeyim. Bulursanız paylaşın mutlaka.
Hocam neden? Bilmediğimden soruyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakın bunlardan alayım deme
Evet vitesli ve sigortadan muaf b ehliyet istiyor ayrıca 125cc oluyor almayın demenin sebebi 50 cc scooterları rampa hzılı çıkmaz bayılır ama tk öylemi %30 eğimli rampayı 60 70 len çıkıyorHocam neden? Bilmediğimden soruyorum.
Ayrıca bu kuba tk03 dediğiniz motor MTV ve trafik sigortasından muaf mı? Birde vitesli mi?
Anladım daha önce motor deneyimim olmadı o yüzden süratla da pek işim yok. Açıkçası alışmak için ideal gözle bakıyorum.Evet vitesli ve sigortadan muaf b ehliyet istiyor ayrıca 125cc oluyor almayın demenin sebebi 50 cc scooterları rampa hzılı çıkmaz bayılır ama tk öylemi %30 eğimli rampayı 60 70 len çıkıyor
Başlangıç için birebirAnladım daha önce motor deneyimim olmadı o yüzden süratla da pek işim yok. Açıkçası alışmak için ideal gözle bakıyorum.
Tk03Başlangıç için birebir