1k saat video ne kanka 300 lira paramı al ne bekliyonOyunun 2.5 saat sonra fiyatı değişicek sizce alınmaya değer mi
bu tip oyunları seviyor toplamda 1k saat falan videolarını izledim
Bağımlısı olmak biraz kötü ya. Ayarında dozunda oynarsan güzel bir oyun.Oyunun 2.5 saat sonra fiyatı değişicek sizce alınmaya değer mi
hocam senseinin bütün videoları + ercan akın + paigo hepsinin bütün videolarını izledim1k saat video ne kanka 300 lira paramı al ne bekliyon
kesin olurum sınav döneminde tam oynamalık :dBağımlısı olmak biraz kötü ya. Ayarında dozunda oynarsan güzel bir oyun.
dediğin doğru ama rust için tam tersi .dBağımlısı olmak biraz kötü ya. Ayarında dozunda oynarsan güzel bir oyun.
Aşırı kitlenince hayatsız gibi bir şey oluyorsun pc den kalktığında herkes sana değişik bir muamele uyguluyor doğal olarak haklılar yüz kayıyordediğin doğru ama rust için tam tersi .d
kanka 300 tl bu oyun icin hic bise arkadas ortami bulursan guzel bi araliksiz oynarsinOyunun 2.5 saat sonra fiyatı değişicek sizce alınmaya değer mi
300 tl az bile al çabuk ama ram canavarı kendisi chromeyi solluyor ram tüketimindeOyunun 2.5 saat sonra fiyatı değişicek sizce alınmaya değer mi
dolara geçmeden kenara atsın yatırımlık gibi düşün 3-5 oyun aldım benRust yalnız başına sarar mı sarmaz bence ya
aldım hocam :d ram tüketiminde sıkıntım yok bu oyun için ram i attırdım geçen hafta sadece emin olmak istedim300 TL az bile al çabuk ama ram canavarı kendisi chromeyi solluyor ram tüketiminde
32 yeter 16 ile acı çekiyordum ben 15 gbye kadar kullanım gördümaldım hocam :d ram tüketiminde sıkıntım yok bu oyun için ram i attırdım geçen hafta sadece emin olmak istedim
rtx3050 r5 5600 32 ram yeter umarım
Dolara geçince ne kadar olur ki tahminendolara geçmeden kenara atsın yatırımlık gibi düşün 3-5 oyun aldım ben