bekleyin sonbahar veya kış indirimlerinde 100 bilemedin 150 tl olurŞuan da Rust 200₺ ile indirimde ancak zam falan yiyecek diyorlar, şimdiden almalı mıyım yoksa zam yemez mi bir süre?
600₺ olmaz ama değil mi? bir kaç kişi 600₺ olacak dediler.bekleyin sonbahar veya kış indirimlerinde 100 bilemedin 150 TL olur
Zam konusu gelme ihtimali var ama emin misiniz?Hocam sonbahar indirimlerine az kaldı diye biliyorum o yüzden 50tl den fazla fark vermeye değermi bilemiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 22 kasım da indirim gelecek acelesi yoksa 50tl cebinizde kalsın.
rust tr için özel fiyat belirlemişse olmayabilir ama oladabilir malum ne olacağını kestiremiyorsun o konuda kesin bir şey diyemem ama rust gibi büyük bir oyuna zam gelecek olsaydı birçok yerde konuşulurdu illa ki600₺ olmaz ama değil mi? bir kaç kişi 600₺ olacak dediler.
Rust bir anda ansızın koyuyor zam yarust tr için özel fiyat belirlemişse olmayabilir ama oladabilir malum ne olacağını kestiremiyorsun o konuda kesin bir şey diyemem ama rust gibi büyük bir oyuna zam gelecek olsaydı birçok yerde konuşulurdu illa ki
bir önceki zammında zam yapılcağı büyük sitelerde forum sayfalaarında fln konuşuldu ve geldi.Rust bir anda ansızın koyuyor zam ya
O konuda haklısınız hocam zam ne zaman gelir veya gelir mi bilemiyorum. Ben sadece eğer zam gelmezse üzerinden düşündüm. Zam haberleri duyurulunca 208tl den aldım ben oyunu. Yani sizin bileceğiniz iş. Ama tabii ki 50tl kâr etmek için 300tl kaybetmekte göze alınamaz.Rust bir anda ansızın koyuyor zam ya
hem bir de şey geldi şimdi aklıma, 50₺ için 22 gün beklemek saçma geli.O konuda haklısınız hocam zam ne zaman gelir veya gelir mi bilemiyorum. Ben sadece eğer zam gelmezse üzerinden düşündüm. Zam haberleri duyurulunca 208tl den aldım ben oyunu. Yani sizin bileceğiniz iş. Ama tabii ki 50tl kâr etmek için 300tl kaybetmekte göze alınamaz.
Sizde haklısınız hocam benim son cevabım şuan alınır. iyi eğlenceler.hem bir de şey geldi şimdi aklıma, 50₺ için 22 gün beklemek saçma geli.