Yardım Rust - COD:MW gibi oyunlarda takılma sorunu

Eslorex

80+
Reaksiyon skoru
2
Sistem özelliklerim ve sıcaklıkları aşağıda gördüğünüz gibi, FPS açısından aşırı sıkıntı yaşamıyorum fakat Rust ve COD da aşırı fazla donma (özellikle birisi ateş ettiğinde)
yaşıyorum. İşlemcim kendinden overclocklu 8GB olan ramimi 2133MHz frekansından 2900MHze overclockladım (iyi bi fark oldu gibi) Şuanki işlemci ve RAM frekanslarım aşağıdaki gibi
herhangi bir çözümünüz var mı ?

İşlemci

RAM

Sistem

Son düzenleme:
Ram yetmiyodur ondan drop giriyor yanına 8gb daha eklemelisiniz.

8gb ram sınırına takılıyo olabilirsin COD için 16gb ram ve dual channel olması önemli

Rust'a en az 16 GB bellek lazım onun harici normal...

CoD warzone daha yeni bi oyun optimizasyon sorunları olabilir zaten daha beta sürümünde oyun incelemelerine baktığımda ram kullanımları 11-12-13 gb arası değişiyordu büyük ihtimalle ram den kaynaklı drop giriyor

CoD warzone daha yeni bi oyun optimizasyon sorunları olabilir zaten daha beta sürümünde oyun incelemelerine baktığımda ram kullanımları 11-12-13 gb arası değişiyordu büyük ihtimalle ram den kaynaklı drop giriyor

Sadece Chrome açık kaldığında 4GB ram kullanılıyor,CoD ile birlikte açtığım zaman 7.2GB RAM kullanılıyor (Muhtemelen grafikler düşükte olduğu için)

RAM Siparişi verdim önerileriniz için teşekkürler.

Ram eklemesi yaptıktan sonraki deneyimleri buraya aktarırsanız aynı şekilde sorun yaşayan yada yaşayacak olanlara yol göstermiş oluruz. Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Geri