Neler Yeni

Rust mı Sea of thieves mı

Yzka5734

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Merhaba ben valoda arcane setinden eldivenleri alıcam toplam 1500 tl bütçem var hesapladım eldivenler 1100 tl tutuyor hazıır steamde sonbahar indirimleri var 400 tl artıyo 400 tl yerine rust mı sea of thieves mı (tekim bu arada arkadaş falan yok sadece 1 kuzen var )

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,983
İsim
1
ikisi çok farklı oyunlar rust daha tryhard oynanıyor ama

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,253
İsim
Emre siyah
ikisi de tek sarmaz rusta hiç başlama.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Sea of thieves çok başka ... anlatılmaz yaşanır bi ara tozlu raflardan kaldıracağım bende

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
İlgilendiği Kategoriler

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Merhaba ben valoda arcane setinden eldivenleri alıcam toplam 1500 tl bütçem var hesapladım eldivenler 1100 tl tutuyor hazıır steamde sonbahar indirimleri var 400 tl artıyo 400 tl yerine rust mı sea of thieves mı (tekim bu arada arkadaş falan yok sadece 1 kuzen var )
Rust hardcore ve zor bir oyun sea Of thieves ise soft bol zaman ayırıp zevkle oynanabilir rustta sarar ama hard core

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
İlgilendiği Kategoriler

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
rust bir hayatta kalma oyunu genelde tek başına sıkılırsın fakat hayatta kalma oyunlarını seviyorsan tek başınada zevk alırsın ama arkadaşlarla daha eğlenceli oluyor ve çok tryhard bir oyun bir sunucuya başladığında kasılmak için ve evini korumak için hayatsız gibi oynamanız gerek sea of thieves ise aynı şekilde tek başına sarmaz hatta rustta göre tek başına hiç sarmaz ve daha chill sakin takılabileceğin bir oyun seçim senin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Rust hayatsız işi
Rust her ne kadar cezbetsede nefret ettiren oyun her ay sunucu sıfırlanıyor ve prolar yüzünden newbie oyuncular eziliyor grupça girsekte öyle mübarek aynı yerde buluşup hayatta kalamiyoruz su bulsak aç liktan oluyoruz yemek bulsan su yok diye oluyoruz yada ayı 🐻 mayı saldırıyor öldürüyor yada prolar helikopterle tarıyor karınca avlıyor sanki ckcjhch

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom