Aynen bu eyvallah. 2kisiyiz bunu oynayalim bari dedik de 50 saat azmis tavsiyen varmi eglenceliRv there yet ama o max 50 saat oynanıyo sonra bıktırdı beni
Hocam tek mi yaşıyorsunuzÇok bişe değil daha çok olmadı başlayalı kuzwy amerika serverlarında oynuyoruz 30k saat gördük.
Kuzey Amerika svlerinde napıyonuz laÇok bişe değil daha çok olmadı başlayalı kuzwy amerika serverlarında oynuyoruz 30k saat gördük.
Sence ?Hocam tek mi yaşıyorsunuz![]()
Hfjsjfjs anlaşılıyor 30k dan zaten ben yurtta olmasam belki bende o kadar kasabilirimKuzey Amerika svlerinde napıyonuz la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence ?
Hocam sıkmıyormu 4 kişi başlayak diyoruz kısaca özetlermisin oyunuAgalarla oynanacak en iyi oyun diyebilirim ama diğerleri gibi 100 200 saat değil oynayan harbi oynuyor bunu gerçekten güzel oyun ara sıra indirime giriyor böyle. (2k saatim var)
Bir haritada çıplak olarak doğuyorsunuz daha sonra loot kasıp maden kasıp diğer oyuncuları raidliyorsunuz amaç bu toxiclikHocam sıkmıyormu 4 kişi başlayak diyoruz kısaca özetlermisin oyunu
Yok ailemle neden kiHocam tek mi yaşıyorsunuz![]()
Yani aile ile 30 k biraz fazla gibi sizceBir haritada çıplak olarak doğuyorsunuz daha sonra loot kasıp maden kasıp diğer oyuncuları raidliyorsunuz amaç bu toxiclikSensei rust diye bir rust youtuberi var tabsiye ederim onu izleyin daha iyi anlarsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok ailemle neden ki![]()
4 kişi başlarsanız başlarda zor olsada oyunu öğrenince bayağı sarar videolarına bakarsanız daha iyi anlarsınız.Hocam sıkmıyormu 4 kişi başlayak diyoruz kısaca özetlermisin oyunu
Asıl vanilla oynayanlar sıkıntı o adamlardan korkunÇok bişe değil daha çok olmadı başlayalı kuzwy amerika serverlarında oynuyoruz 30k saat gördük.
Ben 30k deilim ya 2k yım yaşım yetmez zaten 30k saate 15 yaşındayımYani aile ile 30 k biraz fazla gibi sizce
Biz warbandit ciyiz 2x oynuyoruz vanilla da giriyoruz ama çok hayatsız var sarmıyor.Asıl vanilla oynayanlar sıkıntı o adamlardan korkun![]()
Ahahah ben arkadaşla karıştırdım galibaBen 30k deilim ya 2k yım yaşım yetmez zaten 30k saate 15 yaşındayım![]()