Rust sunucu onerisi?

Reaksiyon skoru
5
Oyunu daha yeni indirdim loot yerlerini tuşları felan biliyorum (youtebe,kick) 3 kişiyiz hangi sunucu sarar ve kaç x sarar
Dün 2 saat falan 1x oynadık sarmadı

1x ölüm gibi bişey en az 3x en fazla 5x kafi bence werewolfun sunucularına bakabilirsiniz ilk başta biraz pay to win oldu kitlerden dolayı ama başlangıcı ordan yapın daha sonra kendiniz bulursunuz zaten

Loot yerlerini, tuşları bilmek, rust'ı duydum demek gibi bir şey. Çok giriş seviyesi çünkü.

Rust'ı öğrenmek istiyorsanız, TR sunucularında oynamayın. ( Kötülemek, aşağılamak amaçlı söylemiyorum. ) EU sunucularında 2x - 3x yerlerde takılın. Ya da yeni WIPE atılmış normal sunucularda oynayın. Yeni wipe atılmış ve official bir sunucuya girerseniz, hiçbir şey yapamazsınız.
Oyunu öğrenmek için min 1k saat, iyi oynamaya başlamak için 1.5, rust oynuyorum diyebilmek için 2k + saat lazım. Ayrıca hayatsız oyunu. Fakat sarıyor, zevkli.

Loot yerlerini, tuşları bilmek, rust'ı duydum demek gibi bir şey. Çok giriş seviyesi çünkü.

Rust'ı öğrenmek istiyorsanız, TR sunucularında oynamayın. ( Kötülemek, aşağılamak amaçlı söylemiyorum. ) EU sunucularında 2x - 3x yerlerde takılın. Ya da yeni WIPE atılmış normal sunucularda oynayın. Yeni wipe atılmış ve official bir sunucuya girerseniz, hiçbir şey yapamazsınız.
Oyunu öğrenmek için min 1k saat, iyi oynamaya başlamak için 1.5, rust oynuyorum diyebilmek için 2k + saat lazım. Ayrıca hayatsız oyunu. Fakat sarıyor, zevkli.
1x ölüm gibi bişey en az 3x en fazla 5x kafi bence werewolfun sunucularına bakabilirsiniz ilk başta biraz pay to win oldu kitlerden dolayı ama başlangıcı ordan yapın daha sonra kendiniz bulursunuz zazaten
Warewolfa nasıl giriyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu daha yeni indirdim loot yerlerini tuşları felan biliyorum (youtebe,kick) 3 kişiyiz hangi sunucu sarar ve kaç x sarar
Birde grafik ayarı öneriniz varmı video felan

Oyun harddiskte yüklü olduğu için mi geç açılıyor

Warewolfa nasıl giriyoruz

Birde grafik ayarı öneriniz varmı video felan

Oyun harddiskte yüklü olduğu için mi geç açılıyor
ssd varsa kesinlikle ssd ile oynayın
Ayarları burdan yapabilirisiniz
oyunu öğrendim demek için 1k saat üstü tecrübeniz olması lazım.
tavsiyem ercan akın , engo, sensei gibi kanalları izleyip biraz tecrübe etmeniz.
3x veya 5x modsuz serverlerda oynarsanız daha rahat edersiniz onlarıda server alanından topluluk veya eklentili yerlerden bulabilirsiniz

tavsiyem ercan akın , engo, sensei gibi kanalları izleyip biraz tecrübe etmeniz.
3x veya 5x modsuz serverlerda oynarsanız daha rahat edersiniz onlarıda server alanından topluluk veya eklentili yerlerden bulabilirsiniz
Ssd yok kasım indirimlerinde 2 tane alırım

Warewolf 3x oynuyorum

Geri