Neler Yeni

Rust yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Kısaca sorum şu oyuna girdim envanteri açtım sol alttan takım kurdum direkt ardından arkadaşımın yanına gidip e bastım ve takımıma aldım fakat
benim koyduğum kapıları vs. vs. o açamıyor neden ?

Kısaca sorum şu oyuna girdim envanteri açtım sol alttan takım kurdum direkt ardından arkadaşımın yanına gidip e bastım ve takımıma aldım fakat
benim koyduğum kapıları vs. vs. o açamıyor neden ?
Kapılara şifreli kilit basıp koy şifreyi 1 kere yazarsa yetiyor zaten öyle. Eğer anahtarlı kilit yapmak istiyorsan arkadaşının anahtar basması lazım diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapılara şifreli kilit basıp koy şifreyi 1 kere yazarsa yetiyor zaten öyle. Eğer anahtarlı kilit yapmak istiyorsan arkadaşının anahtar basması lazım diye biliyorum.
ben direkt böyle 100 oduna yapılan kilit varya onu koydum onu açamıyor mu takım arkadaşım

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
ben direkt böyle 100 oduna yapılan kilit varya onu koydum onu açamıyor mu takım arkadaşım
acamaz anahtar çıkarıp ona vermen lazım çok uğraştırıcı şifreli kilit bas metal eritip bir kez girdikten sonra daha şifre istemez.

batuu123

80+ Bronze
tekli kilidi tek sen açarsın şifreli kilidi arkadaşın da açar ayrıca takıma alınca otomatik kapı açma vs olayı sadece modlu sunucularda var modsuzlarda yok modsuzlarda takımın işlevi sadece sol altta görmek ve üstünde yeşil nokta

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bazı modlu serverlarda arkadaşın açabiliyor ama normal serverlarda ya anahtar vereceksin yada şifreli kilit koyacaksın şifreyi vereceksin

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
senin yaptığın kilit tekli kilit olarak geçiyor sadece sen açabilirsin anahtar craftlayabilirsin fakat ölürsen üstünden anahtarı alan adam evine girer sakın öyle bi hataya düşme

şifreli kilit basın keyfinize bakın oyunun başlarında biraz sıkıntı çekebilirsiniz tavsiyem 2x oynayın

dope yazınca eklentili sunucularda solo/duo sunucuları var ne çok kalabalık ne çok boş oyunu rahat öğrenmeniz için faydası olur

Top Bottom