Bende 3070ti var 60 dahi düşüyor80-90-100 normalmi yani 2xsunucularda 130-160 görüyorum ama bazen işte 100-90-80 falan düşüyor officialda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 80 lere 90 lara düşmesinden şikayetçiyim az kullanıpta işte ama çözüm yok sanırım
yapabilcek bişey yok o zaman
rami kısıtlayabiliyormuyuz mesela ekran kartından kullanması için falan işe yararmı
denedim fpsim arttı sanırım ama kullanım aynı
Kankam benimde pc özelliklerim imzamda yazıyor aynı bu attığın kodları bende yapıştırsam olurmu ?Rust işlemci ve ram oyunu aslında ancak yine de GPU yu kullanması gerek.
Başlatma seçeneklerine;
-high -malloc=system -nolog -MaxMem=28000 -cpuCount -exThreads=16 -force-d3d12-no-singlethreaded
bu kodu direkt yapıştır dene.
Sen şu şekilde yaz;Kankam benimde pc özelliklerim imzamda yazıyor aynı bu attığın kodları bende yapıştırsam olurmu ?
teşekkür ederim kankam ne olduklarını anlamasamda yazıp deneyeceğim umarım fps im artarSen şu şekilde yaz;
-high -malloc=system -nolog -MaxMem=14250 -cpuCount -exThreads=8 -force-d3d12-no-singlethreaded
aynenvsync vb kapalı dimi hepsi.
İşlemci ve ram ına göre ayarladımteşekkür ederim kankam ne olduklarını anlamasamda yazıp deneyeceğim umarım fps im artar
eline sağlık kankam sağolasınİşlemci ve ram ına göre ayarladım