Neler Yeni

RUSTTA NASIL KENDİMİ GELİŞTİREBİLİRİM

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yuşa Eskalen
arkadaşlar merhabalar rustta böyle IGL gibi olmam gerekiyor nasıl öğrenebilirim temel bilgileri biliyorum oyunda 70 saattim var 50 saati oyunun ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım hem aim geliştirme hem oyun bilgisini nasıl geliştirebilirim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
rustun PVP serverlerine girip milletle kapışıp pozizsyon öğrenebilirsin aim geliştirebilirsin ya da amele gibi 9000 - 8000 saatlik adamların seni ezmesini izleyip yavaş yavaş öğrenirsin :D

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yuşa Eskalen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rustun PVP serverlerine girip milletle kapışıp pozizsyon öğrenebilirsin aim geliştirebilirsin ya da amele gibi 9000 - 8000 saatlik adamların seni ezmesini izleyip yavaş yavaş öğrenirsin :D
son söylediğin çok zoruma gidiyor biliyor musun normalde diğer oyunlarda aimim hatrı sayılır ama bu oyunda leş askdşaslkdaşs pvp serverleri nerden bulacağım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
son söylediğin çok zoruma gidiyor biliyor musun normalde diğer oyunlarda aimim hatrı sayılır ama bu oyunda leş askdşaslkdaşs pvp serverleri nerden bulacağım
gametracker dan bakabilirsin sanırım o olay benim de zoruma gidiyor ama bir yandan da rusta aimin ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar merhabalar rustta böyle IGL gibi olmam gerekiyor nasıl öğrenebilirim temel bilgileri biliyorum oyunda 70 saattim var 50 saati oyunun ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım hem aim geliştirme hem oyun bilgisini nasıl geliştirebilirim
Hiç bulaşma aga aimi tutturunca ömrünü gömersin oyuna.Çok şahit oldum 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom