Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
ben getiremiyorumBen derste telefondan forumda takılıyodum, sarıyo baya
ben getiremiyorumBen derste telefondan forumda takılıyodum, sarıyo baya
kaçak götürben getiremiyorum
kaçak değil ben getirmiyorum ailem yüzündenkaçak götür
la Mehmet cs gelseneForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
La silverı göremeden perma yediyarında silveri görücez xd
uzun zamandır bu forumndayım kurulduğundan beri ama ilk kez aklıma rütbe sistemini araştırmak geldiForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
cs ye forumdan cağırırsa yer tabiLa silverı göremeden perma yedi
Silver'e az kaldı. @Prmy abi engel tuşunu hazırlaForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
kendi akıyo gidiyo forumda eğlenmene bake ama ben 500 mesaja ömrümü veririm 20000 ne
Zaten 5 rütbe var, mesaj sayısını düşürmek mantıksızBence sayılar biraz düşürülmeli bugün bronze olucam ama bu forumda bir yıldır varım ve bir sürü anım var bence sayılar yarıya düşmeli