Hocam sanki 80+ titangum olsan ne değişicekki500 ile 2000 mesaj arası çok var yaa arada bi 1000 mesaja da bişey getirmeseniz mi?
AYNEN500 ile 2000 mesaj arası çok var yaa arada bi 1000 mesaja da bişey getirmeseniz mi?
siz önce bir bronze olsanız hocam500 ile 2000 mesaj arası çok var yaa arada bi 1000 mesaja da bişey getirmeseniz mi?
Hiçbir şey değişmeyecek ama çoluk çocuk motive olurHocam sanki 80+ titangum olsan ne değişicekki
Galiba sende o çoluk çocuktan birtanesisinHiçbir şey değişmeyecek ama çoluk çocuk motive olur
Sattınız mı konsolu hocam?Galiba sende o çoluk çocuktan birtanesisin
Bilmiyorum hocam alıcaksanız sorayım kuzeneSattınız mı konsolu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silver geliyo babuuuşş
Yok hocam durumumuz yok maalesef.Bilmiyorum hocam alıcaksanız sorayım kuzene
Ban yemek istemem diyor en son 2021 de gözükmüş.Tabi ki böyle güzel bir ortamdan ban yemek istemem.
Spam yorum yapan biri vardı, şuan cezalı gösteriyor. Cezalı dediği ne? Raporladım onu. İnşaallah forumdan atılırForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
ne güzel 100 mesajda silver oluyoduk niye 2k oldu?Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.