Sherlockholmes12
80+ Bronze
O zaman rütbe çoğaltabiliriz hocam hem sizin de işinize gelir titanium sunuz sonuçtaZaten 5 rütbe var, mesaj sayısını düşürmek mantıksız
O zaman rütbe çoğaltabiliriz hocam hem sizin de işinize gelir titanium sunuz sonuçtaZaten 5 rütbe var, mesaj sayısını düşürmek mantıksız
Bende 1 yıl yedim zamanında1 yıllık ban yemesem plat ya da titanyum olurdum be.
neden yedin la en büyük korkum1 yıllık ban yemesem plat ya da titanyum olurdum be.
sen geçenlerde yememiş miydinneden yedin la en büyük korkum
3gün yedimsen geçenlerde yememiş miydin
Hatırlıyorum, xXkaanXx di nickin. Sen baya toxic çocuktun be.Bende 1 yıl yedim zamanında
2021 5 Aralık ban dalgası oldu forumda baya kişi ban yemişti o zaman, ufak bi geçmiş konulara bakıp anlarsın, tabi silinmediyse.neden yedin la en büyük korkum
dmden sana bişey yazcam bakarsan iyi olurHatırlıyorum, xXkaanXx di nickin. Sen baya toxic çocuktun be.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2021 5 Aralık ban dalgası oldu forumda baya kişi ban yemişti o zaman, ufak bi geçmiş konulara bakıp anlarsın, tabi silinmediyse.
Ne konuda?dmden sana bişey yazcam bakarsan iyi olur
2.el pcNe konuda?
yoo. Daha yolun başındasın.baya uğraştırıcı mesaj sayıları
Çok saçma çünkü titanium ve platinum için uğraşanlara haksızlık olur.Bence sayılar biraz düşürülmeli bugün bronze olucam ama bu forumda bir yıldır varım ve bir sürü anım var bence sayılar yarıya düşmeli
Evet çoğaltma fikrine katılıyorum.O zaman rütbe çoğaltabiliriz hocam hem sizin de işinize gelir titanium sunuz sonuçta
Sadece biraz hava katıyor o kadar.Katılıyorum üstadım, mesaj kasınca ne oluyor çözmüş değilim.
Ve 9 dk sonra rutben gelecekBugün 500 mesaj oldum