Neler Yeni

Rüyamda Atatürk'ü gördüm.

2mApoo

80+ Silver
bi dusundum sorguladım icimde hala bi askmi var diye aglicam hü her deteyına kadar hatırlıyorum o sıktı gevşekti falan ben devam ettim
Olm inanmıyacan ama bende dün değil ondan önceki gün görmüştüm rüyamda. Ne güzeldik lann eskisi gibiydik ahhhhhh

Ama biz vida sıkmıyoduk , windowsu kuruyoduk beraber. Ben yeniden başlatıyordum , o da DEL tuşuna basıyordu-basıyordu-basıyordu-basıyordu BİOS gidiyorduk beraber :peeposad:

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben de rüyamda yalnızlığa bırakılan, taktiksel deha anlayışı maksimum olan Sultan II. Abdulhamid Han Hazretlerini gördüm. Gönlümde çiçek açtı adeta.
Çok güzel, biraz daha açar mısınız?

Kontfire

80+ Silver
Rüyamda Spiderman olmuştum fiçuvv fiçuvvv ağ atıyordum sonra uzun bir bina bulamayınca ağ atamayip düşmüştüm. 13-14 yıl olmuştur bu rüyayı göreli tabi

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Olm inanmıyacan ama bende dün değil ondan önceki gün görmüştüm rüyamda. Ne güzeldik lann eskisi gibiydik ahhhhhh

Ama biz vida sıkmıyoduk , windowsu kuruyoduk beraber. Ben yeniden başlatıyordum , o da DEL tuşuna basıyordu-basıyordu-basıyordu-basıyordu BİOS gidiyorduk beraber :peeposad:
Bu da ilginçmiş bak, kurabildiniz mi bari?😂

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ya ben rüyamda okuldayım arkadaşlar falan var yukardada tam bulutların orada kocaman bir gemi var savaş gemisi oradan askerler falan geliyor. (ben nasıl rüya görüyorum lan) sonra ben okulun arkasından motora binip kaçıom

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ya ben rüyamda okuldayım arkadaşlar falan var yukardada tam bulutların orada kocaman bir gemi var savaş gemisi oradan askerler falan geliyor. (ben nasıl rüya görüyorum lan) sonra ben okulun arkasından motora binip kaçıom
Ee sonra..

2mApoo

80+ Silver
Bu da ilginçmiş bak, kurabildiniz mi bari?😂
Hallettik hallettik knk ama uyandığımda LİNUX kuruluydu PCmde :(

Şaka bi yana cidden 2 gün önce gördüm allah çarpsın bir gülüşü vardı eritir adamı.
Normalde rüyadayken gördüğüm şeylerin gerçek mi ? yoksa rüyadan ibaret mi olduğunu kestirebiliyorum ama nasıl olduysa o kadar çok inanmıştım ki tekrar eski halimize döndüğümüze sanki real hayattaymışım gibi yaşıyordum. Ve sonra ZINKKKKKK anam beni kaldırdı.
-pşttt Apo hadi oğlum kalk işe geç kalacan

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bunu biraz önce düşünüyordum ya bu gün de görürsem diye. Sen dedükten sonra aklıma geldi 30 Ağustos. Kesinlikle bugün göreceğim. Yatmadan 2 saat onu düşüneceğim. Bir önceki konuda "o şerefe nail olmak" gibi bir şey söylemiştin. İNŞALLAH BUGÜN GÖRÜRSÜN. görürsen yazmayı unutma. Ben göreceğimden sana yazarım zaten. 😁
Görmedim maalesef. :cry:

Top Bottom