Merak ve ilgi diyelimBaya ısrar edecen galiba.
Diyelim diyelim. Aslında gidip ufak bir araştırma yapsanız hemen bulursunuz.Merak ve ilgi diyelim
Ne diyorsun abi sen ya. Biraz saygı lütfen bu ne abi.pov : Milli bayramlarda büründüğüm düşünce yapısı:
Ne hakkında bir araştırma hocam?Diyelim diyelim. Aslında gidip ufak bir araştırma yapsanız hemen bulursunuz.
Olm ne kızdın laaa ATATÜRK dedin aklıma bu espiri geldiDiyelim diyelim. Aslında gidip ufak bir araştırma yapsanız hemen bulursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne diyorsun abi sen ya. Biraz saygı lütfen bu ne abi.
Hocam bir sürü şey bu kategoriye girebilir. Daha çok bilmeceye çevirmeden söylesenizAtatürk'ün hayalleri. Mesela Atatürk'ün yapmak istediği ama yapamadıkları..
Güzel kardeşim özür dilerim. Ancak yaptığın hiç hoş değil. Bunu sen de biliyorsun. Bu espri değil.Olm ne kızdın laaa ATATÜRK dedin aklıma bu espiri geldi
ne büyüttün bee
Çok ilgi çekici olmaya başladı değil mi?Hocam bir sürü şey bu kategoriye girebilir. Daha çok bilmeceye çevirmeden söyleseniz
Tamam tamam sildim sonradan tekrar okuyunca komik gelmedi zatenGüzel kardeşim özür dilerim. Ancak yaptığın hiç hoş değil. Bunu sen de biliyorsun. Bu espri değil.
AHHHHHGG KALBİMAnladığım kadarıyla baya çok seviyorsun onu. Şuan aklıma geldi söz eğer hayalimi gerçekleştirebilirsem (ki gerçekleştireceğim) Margot Robbie ile buluşma gibi bir şey ayarlayacağım sana. Kazıdım bunu aklıma, unutmam söz. Öyle içimden geldi.
Saçma olsa söylerdim. Neye inandığını bilmiyorum ama Teist inanışlarda (Müslüman,Hristiyan,Yahudi) çok iyi canlıların insanların rüyalarına girebiileceği kutsal kitaplarda belirtilmiş. Belki gerçekten Atatürk çok iyi bir insan olduğu için senin rüyana ruhu girmiştir.Bana bu yorumlar biraz dalga geçmek gibi geldi. Amacınız oysa geçebilirsiniz. Size kanıtlayamam ya. Ama gerçekten gördüm. Öyle işte..
Tamam olsun ben de konu kutsalıma gelince sert çıkıştım. Affet.Tamam tamam sildim sonradan tekrar okuyunca komik gelmedi zaten
ALJFHKASJDFHKASHDFKAHSDFASDF
Müslümanım ve buna kalben inanıyorum. Mesela Atatürk'ün laikliği seçmesi yapılan en doğru hamlelerden biriydi. Zaten görüyorsunuz şuankileri.. Bu konuya neden girdim bilmiyorum ama Atatürk'ü din düşmanı yapmalarından çok sıkıldım. Bu arada dinime gerçekten bağlı biriyim. Atatürk'ün dini değil benim için yaptıkları beni ilgilendirir!Saçma olsa söylerdim. Dinini bilmiyorum ama Teist inanışlarda (Müslüman,Hristiyan,Yahudi) çok iyi insnların insanların rüyalarına girebiileceği kutsal kitaplarda belirtilmiş. Belki gerçekten Atatürk çok iyi bir insan olduğu için senin rüyana ruhu girmiştir.