CansınnnnnTamam olsun ben de konu kutsalıma gelince sert çıkıştım. Affet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müslümanım ve buna kalben inanıyorum. Mesela Atatürk'ün laikliği seçmesi yapılan en doğru hamlelerden biriydi. Zaten görüyorsunuz şuankileri.. Bu konuya neden girdim bilmiyorum ama Atatürk'ü din düşmanı yapmalarından çok sıkıldım. Bu arada dinime gerçekten bağlı biriyim. Atatürk'ün dini değil benim için yaptıkları beni ilgilendirir!
Tamam olsun ben de konu kutsalıma gelince sert çıkıştım. Affet.
Müslümanım ve buna kalben inanıyorum. Mesela Atatürk'ün laikliği seçmesi yapılan en doğru hamlelerden biriydi. Zaten görüyorsunuz şuankileri.. Bu konuya neden girdim bilmiyorum ama Atatürk'ü din düşmanı yapmalarından çok sıkıldım. Bu arada dinime gerçekten bağlı biriyim. Atatürk'ün dini değil benim için yaptıkları beni ilgilendirir!
hocam rüyanızda atatürk'ü görseniz tepkiniz ne olurdu acaba ?Geçmiş olsun.
Bari kurabildiniz mi ?? pcyisizin ruyalariniz neden bukadar guzel ben eski sevgilimle beraber custom sivi sogutmali pc yapiyorum :d
Ben minecraft'ta gerçek hayatta 900 gündür göremediğim arkadaşımın yaptığı eve doğru yüzüyodumsizin ruyalariniz neden bukadar guzel ben eski sevgilimle beraber custom sivi sogutmali pc yapiyorum :d
uzun surdu kurduk başardık vida falan sıktırdım guzeldBari kurabildiniz mi ?? pcyi
missss eline sağlıkuzun surdu kurduk başardık vida falan sıktırdım guzeld
çenem acımaya basladi gülmekten a
bi dusundum sorguladım icimde hala bi askmi var diye aglicam hü her deteyına kadar hatırlıyorum o sıktı gevşekti falan ben devam ettimmissss eline sağlık
iyi sıksaydınız knk. Yarın öbür gün gevşemez umarım vidalar
Aman abi sakin ne güzel gülüyorduk ne ara geldik bu konulara..bi dusundum sorguladım icimde hala bi askmi var diye aglicam hü her deteyına kadar hatırlıyorum o sıktı gevşekti falan ben devam ettim