Rüyamda Atatürk'ü gördüm.

Tamam olsun ben de konu kutsalıma gelince sert çıkıştım. Affet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müslümanım ve buna kalben inanıyorum. Mesela Atatürk'ün laikliği seçmesi yapılan en doğru hamlelerden biriydi. Zaten görüyorsunuz şuankileri.. Bu konuya neden girdim bilmiyorum ama Atatürk'ü din düşmanı yapmalarından çok sıkıldım. Bu arada dinime gerçekten bağlı biriyim. Atatürk'ün dini değil benim için yaptıkları beni ilgilendirir!
Cansınnnnn

Tamam olsun ben de konu kutsalıma gelince sert çıkıştım. Affet.

Müslümanım ve buna kalben inanıyorum. Mesela Atatürk'ün laikliği seçmesi yapılan en doğru hamlelerden biriydi. Zaten görüyorsunuz şuankileri.. Bu konuya neden girdim bilmiyorum ama Atatürk'ü din düşmanı yapmalarından çok sıkıldım. Bu arada dinime gerçekten bağlı biriyim. Atatürk'ün dini değil benim için yaptıkları beni ilgilendirir!

Not: Siyasi görüş için atmadım.

sizin ruyalariniz neden bukadar guzel ben eski sevgilimle beraber custom sivi sogutmali pc yapiyorum :d
Ben minecraft'ta gerçek hayatta 900 gündür göremediğim arkadaşımın yaptığı eve doğru yüzüyodum :D

uzun surdu kurduk başardık vida falan sıktırdım guzeld

çenem acımaya basladi gülmekten a
missss eline sağlık
iyi sıksaydınız knk. Yarın öbür gün gevşemez umarım vidalar

bi dusundum sorguladım icimde hala bi askmi var diye aglicam hü her deteyına kadar hatırlıyorum o sıktı gevşekti falan ben devam ettim
Aman abi sakin ne güzel gülüyorduk ne ara geldik bu konulara..😅

Ben de rüyamda yalnızlığa bırakılan, taktiksel deha anlayışı maksimum olan Sultan II. Abdulhamid Han Hazretlerini gördüm. Gönlümde çiçek açtı adeta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri