@Shadow72 senin 14 Ağustos'ta açtığın konuyu gördüm ancak 2 hafta geçmiş üzerindem bu yüzden yeni konu açmak istedim.
Ben gördüğüm her rüyayı sabah kalkar kalmaz kaleme alırım. Bu yüzden rüyalarımı pek unutmam. Benim bir hayalim var (hâlâ) cumhurbaşkanı olmak ve Atatürk'ün yapmak istediği ve yapamadığı bir şeyi yapmak. Ne olduğunu söylemeyeceğim. Çünkü baya siyasete gireriz burada.
Geçen ay yani Temmuz 2022'de, ayın ortalarına doğru bir rüya gördüm beni gerçekten çok motive eden bir rüyaydı. Rüyanın tamamını anlatmayacağım çünkü orda da siyaset var..
Şöyle oldu;
Ben sabahleyin hazırlanıyordum ve Anıtkabir'e gidiyordum. Oraya ulaştığımda yavaş yavaş gezmeye başlamaktı amacım. Planım müzeleri falan gezip en son paşamı ziyaret edip dönmekti. Anıtkabir'e giriş yaptım ve o boş alana doğru yürüdüm. Daha hiç bir yeri gezmeden hani var ya Anıtkabir'in avlusu işte tam orada avlunun tam ortasında Türk Bayrağı'nın gölgesinin düştüğü yerde paşam elinde bir değneğe yaslanmış ayakta duruyor ve çevresindeki insanlarla konuşuyordu. Ben onu görünce heyecana kapıldım ve oradan geçip gitmeye çalıştım. O beni gördü ve yüksek sesle beni baş parmağıyla göstererek "işte bu o, size bahsettiğim çocuk bu" dedi ve gülümsedi bana. Sonra yanına gittim ve bir selam verdim ardından elini öptüm. Sonra bir uzakta öğretmeni ve o öğretmenin peşinden gittim. Bir de gördüklerim orada... Neyse buralara girmeyelim.
Gördüğüm rüya bundan ibaret. Daha bir çok detayı anlatmadım ama bu bana çok yüksek bir motive kaynağı oldu. Şimdiden benle iyi geçinin arkadaşlar. Tamam şaka yapıyorum canım.
@Harley Quinn❖