güç kaynağınız nebozuk değil bundan önce hd6570 vardı çalısıyordu slı crossfire yapmak istemiyorum kendi tek ekran kartımı kullanmak istiyorum
güç kaynağınız nebozuk değil bundan önce hd6570 vardı çalısıyordu slı crossfire yapmak istemiyorum kendi tek ekran kartımı kullanmak istiyorum
1 tane takılı sadece rx 460 takılısistemde 2 tane mi ekran kartı takılı 2 tane takıysa birisini çıkar
high power 500wat 85+bronzegüç kaynağınız ne
hangi slota takılı ekran kartı en üstte bulunan pcı-e slotuna tak en hızlısı o1 tane takılı sadece rx 460 takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
high power 500wat 85+bronze
en üste takılıhangi slota takılı ekran kartı en üstte bulunan pcı-e slotuna tak en hızlısı o
bilmiyorum2 kart derken birisi anakartın dahili kartı mı?
windows kaç yüklü bit de önemli ?en üste takılı
anakartan alıyor herhalde 2. ekran kartı yok2 kart derken birisi anakartın dahili kartı mı?
64 bitwindows kaç yüklü bit de önemli ?
ddu ile ekran kartı driverini sil bu linkden WHQL yazan en son çıkmış driveri yükleanakartan alıyor herhalde 2. ekran kartı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
64 bit
En son çıkması değil de driverın sorunsuzluğu önemli.ddu ile ekran kartı driverini sil bu linkden WHQL yazan en son çıkmış driveri yükle
amd driver var sadece microsoft görüntü bağdaştırıcısı driver yok amd silip seninkini kurcamBu büyük ihtimal Microsoft görüntü bağdaştırıcısı.
DDU ile driverları silip 20.8.2 WHQL indirin.
@RevDeisDou hocam siz ne kullanıyorusunuz?Ne önerirsiniz?amd driver var sadece microsoft görüntü bağdaştırıcısı driver yok amd silip seninkini kurcam Alıntıyı görüntüle