Rx 550 alınır mı

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
960
Sıfır ekran kartı almak istiyorum en uygun f/p olarak bunu buldum alınabilir mi sıfır almak zorundayım gt 1030 dan bir tık daha iyi ikinci el önermeyin
Ürün linki

Sıfır ekran kartı almak istiyorum en uygun f/p olarak bunu buldum alınabilir mi sıfır almak zorundayım gt 1030 dan bir tık daha iyi ikinci el önermeyin
Ürün linki
Ben kullanıyorum birkaç ay önce 2.el 300 TL'ye bulmuştum şuan witcher 3 oynuyorum orta ayarlarda 50fps civarı oynatıyor sıcaklığıda 75 dereceyi geçmiyor

0 istiyorsan alabilirsin ama ben ikinci el almanızı öneririm.

Ürün linki
Eğer bütçenizi arttırma imkanınız varsa arttırıp 570-580e yönelmeniz bence daha mantıklı 550 bütçeniz için mantıklı fakat ileriye dönük olmak isterseniz böyle yapmanız daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bütçenizi arttırma imkanınız varsa arttırıp 570-580e yönelmeniz bence daha mantıklı 550 bütçeniz için mantıklı fakat ileriye dönük olmak isterseniz böyle yapmanız daha mantıklı.
Ayrıca 2. el temiz bir kart bulup onu almanızı öneririm bende.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 2. el temiz bir kart bulup onu almanızı öneririm bende.
Öncelikle desteğiniz için teşekkürler
Sistemim giriş seviyesi 775pin ve modlu xeon var yani o kadar performans beklemiyorum zaten CSGo felan oynayacağım
Daha önce. Hiç 2. Elden ekran kartı almadım ve güvenemiyorum

Öncelikle desteğiniz için teşekkürler
Sistemim giriş seviyesi 775pin ve modlu xeon var yani o kadar performans beklemiyorum zaten CSGo felan oynayacağım
Daha önce. Hiç 2. Elden ekran kartı almadım ve güvenemiyorum
2.el kart almayacak ve güvenmeyecekseniz çok fazla bir istediğinizde yoksa 0 almak içinize sinecek ve sizi rahatlatacak o yüzden alabilirsiniz. 550de bir çok oyunu oynatacaktır güzelce.

Ürün linki
Almayın rx 470 ondan kat kat iyidir bence onu alın veya rx 480

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,113
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri