Neler Yeni

RX 560 Pulse Ekran Kartı Nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
ya tek isteğim Valorant ı 250 300 FPS oynamak işlemcime göre en iyi ekran kartını da alsam max 30 FPS artıcak üzüldüm şuan sistemi komple değiştirmem lazım ):

(ŞUAN 80 90 FPS ALIYORUM)

Dark Fist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Kuruöz

Can...

80+ Platinum
Ne mal adamsın ilanın sahibi niye ben olayım çok hayal kuruyosun senin yaptığını 9 yaş cocuklar yapıyor günlük 200 lira veren bı iş soylede bende gireyim ki çocuk işçi çalıştırmak yasak bu çocuk perisan olur bı ise girene kadar ha bı ise girdi diyelim yakalanırsa para cezası var cezayida sen ödeyeceksen alsın arkadaş bu kadar ***** olmayın baba parası yiyen Max 16 yaşında birisisin
Ndjsbssbsbssjsjsjsbshdjdh aynen baba parası yiyorum karşındaki bi bilmeden konuşma yaşımda 20 Allah'a şükür çalışıp emeğimle yapıyorum bazı şeyleri belli oluyor kim 16 yaşında

Can...

80+ Platinum
Birsürü forum sitelere baktım neredeyse çoğusu önermiyordu RX öneriyorlar ama bazıları da RX yerine GTX öneriyor bende anlamadım
Neyse sen kafaya takmışsin rx al geç umrumda değil yardımcı olmuyorum hakaret edne arkadaşı da engelliyorum bak keyfine git düzgün araştır bakalım hangi seri öneriliyor eski kartlarda hadi bb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşını Bu kadar belli etme :p
Nzkznzsb gel göstereyim yaşımı izmirde yaşıyorum

Dark Fist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Kuruöz
Ndjsbssbsbssjsjsjsbshdjdh aynen baba parası yiyorum karşındaki bi bilmeden konuşma yaşımda 20 Allah'a şükür çalışıp emeğimle yapıyorum bazı şeyleri belli oluyor kim 16 yaşında
Kendi Yasıtlarına söyle bunu belki inanırlar

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
Neyse sen kafaya takmışsin rx al geç umrumda değil yardımcı olmuyorum hakaret edne arkadaşı da engelliyorum bak keyfine git düzgün araştır bakalım hangi seri öneriliyor eski kartlarda hadi bb

GTX 1050 öneriyorlarmış max. Bide en düşük ayarlarda darboğaz yapıyormuş

Can...

80+ Platinum

Dark Fist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Kuruöz
Uygunsuz davranış

Bende İzmir'e geliyorum 3 gün sonra İzmir Buca Gel İstersen Ama gelmeden önce Annenden izin almayı unutma sonra kızarlar bak :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Biraz daha çıkılıp 6400 alınabilir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak