R YapmaEt hakaretini küfürü uyarı alınca görürsün haksız olunca başladın hemen hakaret etmeye küfüre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam başka yerde ağla
R YapmaEt hakaretini küfürü uyarı alınca görürsün haksız olunca başladın hemen hakaret etmeye küfüre
Tamam başka yerde ağla
Küfür etmedim dostum istediğin kadar bildirR Yapma
İşlemcin neyya tek isteğim Valorant ı 250 300 FPS oynamak işlemcime göre en iyi ekran kartını da alsam max 30 FPS artıcak üzüldüm şuan sistemi komple değiştirmem lazım ):
(ŞUAN 80 90 FPS ALIYORUM)
Ndjsbssbsbssjsjsjsbshdjdh aynen baba parası yiyorum karşındaki bi bilmeden konuşma yaşımda 20 Allah'a şükür çalışıp emeğimle yapıyorum bazı şeyleri belli oluyor kim 16 yaşındaNe mal adamsın ilanın sahibi niye ben olayım çok hayal kuruyosun senin yaptığını 9 yaş cocuklar yapıyor günlük 200 lira veren bı iş soylede bende gireyim ki çocuk işçi çalıştırmak yasak bu çocuk perisan olur bı ise girene kadar ha bı ise girdi diyelim yakalanırsa para cezası var cezayida sen ödeyeceksen alsın arkadaş bu kadar ***** olmayın baba parası yiyen Max 16 yaşında birisisin
Yaşını Bu kadar belli etmeEt hakaretini küfürü uyarı alınca görürsün haksız olunca başladın hemen hakaret etmeye küfüre
Tamam başka yerde ağla
Birsürü forum sitelere baktım neredeyse çoğusu önermiyordu RX öneriyorlar ama bazıları da RX yerine GTX öneriyor bende anlamadımGtx serisi önerilmiyor mu ya bırak güldürme beni komedi şey seni
Neyse sen kafaya takmışsin rx al geç umrumda değil yardımcı olmuyorum hakaret edne arkadaşı da engelliyorum bak keyfine git düzgün araştır bakalım hangi seri öneriliyor eski kartlarda hadi bbBirsürü forum sitelere baktım neredeyse çoğusu önermiyordu RX öneriyorlar ama bazıları da RX yerine GTX öneriyor bende anlamadım
Nzkznzsb gel göstereyim yaşımı izmirde yaşıyorumYaşını Bu kadar belli etme
Kendi Yasıtlarına söyle bunu belki inanırlarNdjsbssbsbssjsjsjsbshdjdh aynen baba parası yiyorum karşındaki bi bilmeden konuşma yaşımda 20 Allah'a şükür çalışıp emeğimle yapıyorum bazı şeyleri belli oluyor kim 16 yaşında
çoluk çocuk dolmuş forum neyse hadi abisi uğraştırma işim var benim vaktim değerliKendi Yasıtlarına söyle bunu belki inanırlar
GTX 1050 öneriyorlarmış max. Bide en düşük ayarlarda darboğaz yapıyormuşNeyse sen kafaya takmışsin rx al geç umrumda değil yardımcı olmuyorum hakaret edne arkadaşı da engelliyorum bak keyfine git düzgün araştır bakalım hangi seri öneriliyor eski kartlarda hadi bb
Nzkznzsb gel göstereyim yaşımı izmirde yaşıyorum
İşlemci ne ?GTX 1050 öneriyorlarmış max. Bide en düşük ayarlarda darboğaz yapıyormuş
Bende İzmir'e geliyorum 3 gün sonra İzmir Buca Gel İstersen Ama gelmeden önce Annenden izin almayı unutma sonra kızarlar bakNeyse sen kafaya takmışsin rx al geç umrumda değil yardımcı olmuyorum hakaret edne arkadaşı da engelliyorum bak keyfine git düzgün araştır bakalım hangi seri öneriliyor eski kartlarda hadi bb
Nzkznzsb gel göstereyim yaşımı izmirde yaşıyorum