İşlemcin neyGTX 1050 öneriyorlarmış max. Bide en düşük ayarlarda darboğaz yapıyormuş
İşlemcin neyGTX 1050 öneriyorlarmış max. Bide en düşük ayarlarda darboğaz yapıyormuş
İ3 7100 normalde 3.90 Ghz normalde ama bende 3.91 Ghz yazıyor ekran karşı şuanda İntel HD 630 biraz ince ayarlar yaptım (Valorant dosyaları ve grafikle oynamadan)Küfür etmedim dostum istediğin kadar bildir
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcin ney
abartmaaaBiraz daha çıkılıp 6400 alınabilir ya
Geçen haftalarda 2300 civarı görüştüm yanılmıyorsam o yüzden yazdımİ3 7100 normalde 3.90 Ghz normalde ama bende 3.91 Ghz yazıyor ekran karşı şuanda İntel HD 630 biraz ince ayarlar yaptım (Valorant dosyaları ve grafikle oynamadan)
Bence sisteme göre FPS değerlerim aşırı derecede iyi bu devirde
abartmaaa
O işlemciye darboğaz yapmaz ki o ya ben amd a10 la %20 yaşıyordum sen onla yaşamazsın heralde @DerratiX hocam sence Yaşar mı darboğazİ3 7100 normalde 3.90 Ghz normalde ama bende 3.91 Ghz yazıyor ekran karşı şuanda İntel HD 630 biraz ince ayarlar yaptım (Valorant dosyaları ve grafikle oynamadan)
Bence sisteme göre FPS değerlerim aşırı derecede iyi bu devirde
abartmaaa
Kafana göre ekran kartı önerme ve RX6400 ile RX560 ın arasında dünyalar kadar fark var bi işlemcime bak bide önerdiğin ekran kartına bakBiraz daha çıkılıp 6400 alınabilir ya
Ya valla az daha ekle daha iyisini al az daha ekle daha iyi al derken böyle böyle RTX 3090 a kadar bu AKCKVDKSKSKCOGGeçen haftalarda 2300 civarı görüştüm yanılmıyorsam o yüzden yazdım
Buyrun alın hocamKafana göre ekran kartı önerme ve RX6400 ile RX560 ın arasında dünyalar kadar fark var bi işlemcime bak bide önerdiğin ekran kartına bak
Ya valla az daha ekle daha iyisini al az daha ekle daha iyi al derken böyle böyle RTX 3090 a kadar bu AKCKVDKSKSKCOG
bence oyundan oyuna değişir bide bence yüksek grafiklerde yapmaz düşük grafiklerde yapar gibime geliyo