Neler Yeni

RX 560 Sıfır Ürün 750 TL?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bütçeyi biraz aşıyor.Soğutucu bloğu GTX1060 ile değiştirilmiş.
rx460 bildiğim kadarıyla şuan kullandığınız karttan daha performanslı bakmak istersiniz diye atıyorum.
Bu da bütçeyi biraz aşıyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim sıkıntılı mısın? İstanbul olduğunu söyledim ne anlama geliyor İstanbul'un her hangi bir yerinden alabiliriz

Yok zaten öyle bir şey yapmayız sadece sorduk :D
Hocam,''İ ''harfi ile mi başlıyor diye sordum.İstanbul'da yaşadığınız düşünüyordum.Haklı çıktım.Video başlığında olan şeyi demek istedim :D
Niye bu kadar kızdınız?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Bütçeyi biraz aşıyor.Soğutucu bloğu GTX1060 ile değiştirilmiş.
rx460 bildiğim kadarıyla şuan kullandığınız karttan daha performanslı bakmak istersiniz diye atıyorum.
Bu da bütçeyi biraz aşıyor hocam.

Hocam,''İ ''harfi ile mi başlıyor diye sordum.İstanbul'da yaşadığınız düşünüyordum.Haklı çıktım.Video başlığında olan şeyi demek istedim :D
Niye bu kadar kızdınız?

Sanal ortamdayız insanın o zamanki duygu ve düşüncelerini bilemem dalga geçtiğinizi düşündüm ona göre tepki verdim çünkü forumda öyle insanlar var yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Sanal ortamdayız insanın o zamanki duygu ve düşüncelerini bilemem dalga geçtiğinizi düşündüm ona göre tepki verdim çünkü forumda öyle insanlar var yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın
Asıl ben yanlış anlaşılmaya sebeiyet verecek hal ve davranışlarda bulunduysam siz kusuruma bakmayın hocam.
İyi günler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom