RX 5600 XT mining'de ne kadar kazandırır ve ömrü azalır mı?

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar elimde asus tuf rx 5600 xt var mining yapmayı düşünüyorum ne kadar kazandırıyor bir de mining yaparken kartın ömrü azalıyor mu veya zarar görüyor mu bilgisi olan var mı

RX 5500XT 8GB 750 TL civarı kazanıyorum. RX 5600XT daha fazla kazandırır.
Bayada mümkün şuan elektrik faturasını çıkarırsan 800 900 civarı bırakıyor
Whattomine üzerinden baktım ben de zaten ama öyle bir ihtimal görünmüyor, zaten ben de bir konu açtım 25-30 bin lira bütçe ile yüzde on getiri sağlayacak bir sistem kurmak üzerine. Sizin dediğiniz durumda yüzde on’un üzerinde bir getirisi oluyor.

Kart zarar görmüyor mu hocam ?
12 Aydır yapıyorum (2021 1 Ocak başlangıç tarihim) 3 ayda bir termal bakımını yapıyorum şuan hiçbir şekilde bir sorun veya degrade mevcut değil hatta kartla 5500xt dünya rekorunu kırdım overclock konusunda. Kısaca ne degrade ne wattman gibi hatalar yok.

12 Aydır yapıyorum (2021 1 Ocak başlangıç tarihim) 3 ayda bir termal bakımını yapıyorum şuan hiçbir şekilde bir sorun veya degrade mevcut değil hatta kartla 5500xt dünya rekorunu kırdım overclock konusunda. Kısaca ne degrade ne wattman gibi hatalar yok.
Termal bakım tam olarak nasıl yapılıyor bende ilk defa kasa sahibi olduğum için temizlik bakım konusunda pek bir bilgim yok

Whattomine üzerinden baktım ben de zaten ama öyle bir ihtimal görünmüyor, zaten ben de bir konu açtım 25-30 bin lira bütçe ile yüzde on getiri sağlayacak bir sistem kurmak üzerine. Sizin dediğiniz durumda yüzde on’un üzerinde bir getirisi oluyor.
Whattomine da şuan 2.28 gözüküyor hocam elektrik faturası dahil değil

Termal bakım rehberi gelir mi ?

Whattomine da şuan 2.28 gözüküyor hocam elektrik faturası dahil değil
Ayda 70 dolar diyelim, 900 lira. elektrik faturası da dahil değilse onu da çıkarmak gerek bu miktarın içinden. Ama umarım sizin dediğiniz doğrudur çünkü ben de sistem toplamayı ve maksimum kâr elde etmeyi istiyorum. 25 bin lira bütçem var hangi kartlardan alayım bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,965
Üyeler
174,947
Son üye
zalg10na
Geri