RX 5600 XT mining'de ne kadar kazandırır ve ömrü azalır mı?

Lhr kartlarda yapabilmenin bir yolu çıktımı?

Miningsiz kart kalmadı memlekette, herkes yapıyor :D 5600xt sanırım 40 küsur veriyor kullanmadım ama bu siteden kazım değerini ve elektriğini yazarsan ne kadar kazandırır yazıyor. Benim kazancıma hemen hemen yakın sonuç veriyor.

12 Aydır yapıyorum (2021 1 Ocak başlangıç tarihim) 3 ayda bir termal bakımını yapıyorum şuan hiçbir şekilde bir sorun veya degrade mevcut değil hatta kartla 5500xt dünya rekorunu kırdım overclock konusunda. Kısaca ne degrade ne wattman gibi hatalar yok.
Bende de rx 5500xt 4gb var nasıl bir overclock yapabilirim?

4gb İle ETH Kazımı Yok. RVN kazmıştım ben en 14-15Mh arası OC ayarlarım şunlar=912mV 1600Mhz hız Memory 1860 yani kökleyeceksin fanları %40-60 arası tutacaksın hem soğuk çalışıp hemde günlük 20TL civarı getiriyor.
%40 %60 arası tutunca ortalama kaç derecede çalışır

Soğutmasından kartı ayırıp soğutma bloğunu temizliyorum ayrıca termal macununu değiştiriyorum.
Hocam amazon japonya'dan kart almayı düşünüyorum 25 bin lira bütçem var aylık getirisi ne kadar olur? hangisini ya da hangilerini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Whattomine da şuan 2.28 gözüküyor hocam elektrik faturası dahil değil
Hocam selamlar, whattomine üzerinde 5600xt, 6600xt'den daha güçlü görünüyor. 6600xt daha pahalı ve daha iyi bir ekran kartı olmalarına rağmen 10 mh kadar fark ediyor. Doğru mudur? 25 bin lira bütçem var amazon japonya'da 6600xt 8 bin lira kadar. 3 tane ondan almayı düşünüyordum nasıl bir geliri olur ya da 5600'den daha güçsüz olduğu doğru mu?

Son düzenleme:
Hocam amazon japonya'dan kart almayı düşünüyorum 25 bin lira bütçem var aylık getirisi ne kadar olur? hangisini ya da hangilerini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam selamlar, whattomine üzerinde 5600xt, 6600xt'den daha güçlü görünüyor. 6600xt daha pahalı ve daha iyi bir ekran kartı olmalarına rağmen 10 mh kadar fark ediyor. Doğru mudur? 25 bin lira bütçem var amazon japonya'da 6600xt 8 bin lira kadar. 3 tane ondan almayı düşünüyordum nasıl bir geliri olur ya da 5600'den daha güçsüz olduğu doğru mu?
Selam hocam. 6600 xt 5600 xt den daha güçlü bir kart hocam ama işin mining tarafına gelince işler değişiyor 6600 xt 32.5 mh ile kazım yapabilirken 5600 xt 40 mhlrı görüyor. Maalesef amd 6000 serisinde mining performansını düşük yapmış. Kazanç meselesine gelirsek 96 mh lık kazım ile şuan 5 5.5 dolar günlük kazanırsın aylık 150 160 dolar civarı gelirin olur

Arkadaşlar elimde asus tuf rx 5600 xt var mining yapmayı düşünüyorum ne kadar kazandırıyor bir de mining yaparken kartın ömrü azalıyor mu veya zarar görüyor mu bilgisi olan var mı
nekadar kazandırır bilmem ama ömrü azalır o kesin

5600 xt fiyatları nasıl yurtdışında? amazon'da bulamıyorum stok yok sanırım. Ayrıca stok kontrolünü nasıl yapabilirim? Amazon'da dolandırıcılar çok oluyor mu onu da bilemiyorum ilk defa satın alım yapacağım. Yatırdığımın yüzde 10'unu aylık olarak geri alabileceğim en iyi ekran kartı nedir sizce? bir tane mi birden çok mu almalıyım bir an önce almak da istiyorum bir yandan. Kusura bakmayın epey soru sordum..

Geri