RX 5600XT Ekran Kartı Ethereum Ne kadar kazandırıyor?

lillagol37

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Merhabalar. Bu ekran kartıyla 25-30TL alırdım günde şimdi 15-20TL civarı kazanıyorum 24 Saat de sadece 1-2 saat kapatıyorum.
Bi iş mi var bunda siz bu kartla ne kadar kazanıyorsunuz?

İmzama bakabilirsin, ben 25-28TL arası kazanıyorum şu an için günlük.

Bende 25-26 TL gözüküyor. Günlük 24 saat çalışıyor.

Günlük kaç eth kazandığın önemli. Şuan bu kartla günlük 0.00106 eth veriyor oldukça düşük önceden 0.00150
eth idi ortalama.

İmzama bakabilirsin, ben 25-28TL arası kazanıyorum şu an için günlük.
Hangi havuzu kullanıyorsun ve hangi yazılım ile kazıyorsun ben phoneixminer ile kazıp binance pool aktarıyorum ondan olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 25-26 TL gözüküyor. Günlük 24 saat çalışıyor.

Günlük kaç eth kazandığın önemli. Şuan bu kartla günlük 0.00106 eth veriyor oldukça düşük önceden 0.00150
eth idi ortalama.
Hangi havuzu kullanıyorsun ve hangi yazılım ile kazıyorsun ben phoneixminer ile kazıp binance pool aktarıyorum ondan olabilir mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerdeyse %40 zararın var. Ethermine üzerinden kazım yapıyorum ben. Binance hem %2 komisyon alıyor ve ortalama kazdığın geliri veriyor haliyle baya düşük. Ethermine geçiş yap her ayın 28 inde aydan aya ödeme alırsın ama en azından zararın olmaz. Toplu alırsın işini görür.

Merhabalar. Bu ekran kartıyla 25-30TL alırdım günde şimdi 15-20TL civarı kazanıyorum 24 Saat de sadece 1-2 saat kapatıyorum.
Bi iş mi var bunda siz bu kartla ne kadar kazanıyorsunuz?
Şuan baktım 28 lira civarı günlük kazıyor bnm 5600xt 43.5 mh/hiveos/2miners da dolar kuru na göre 1 kaç lira oynar 8.71 görünüyor şuan dolar ama 15 lira civarı çok düşük getiri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,281
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri