Çözüldü✓ Rx 5600xt mi rtx 2060 mı

DLSS donanımsal ve yapay zeka kullanan bir işlem.

FSR yazılımsal ve 2.0 versiyonu bile DLSS e göre çok zayıf kalıyor.

Ek olarak bu yapay zeka çekirdekleri sadece DLSS için çalışmak zorunda değil başka amaçlarla da kullanılabiliyor.
adam oyun oynamak için alıyor knk o çekirdeklerin fps e artısı çok değil dlss kapalıyken
ayrıca fsr2.0 zayıf kalmıyor gidip karşılaştırma izleyebilirsin

Bütçen kısıtlıysa tabi 5600xt al.Geçim zor bu devirde.Fps olarak aynı sayılırlar ama nvdia driver ve rtx olarak avantajlı

rtx i önemsemene gerek yok o kadar önemli değil
500 TL fark driver e gitmiş olur

DLSS donanımsal ve yapay zeka kullanan bir işlem.

FSR yazılımsal ve 2.0 versiyonu bile DLSS e göre çok zayıf kalıyor.

Ek olarak bu yapay zeka çekirdekleri sadece DLSS için çalışmak zorunda değil başka amaçlarla da kullanılabiliyor.
Birde konu kirliliği olmaması açısından buradan sorayım rx Vega 56 nasıldır

Hocam RT acaba 5000 serisinde desteklemiyormu yoksa rtx lere göre daha az performans sergilediğindenmi öyle dediniz
Nvdia teknolojisi o.O yüzden kartın artı yönü olarak dedim.

Birde konu kirliliği olmaması açısından buradan sorayım rx Vega 56 nasıldır
Mining ve iş amaçlı kullanımda bir canavardır.

Oyun amaçlı olarak da düzgün ayarlarla, Vega 64 BIOS’u ile Baya güçlü bir karta dönüşebiliyor. Ama yazılımsal sorunlar yaşatabilecek ve çok güç tüketecek bir model.

hangisi ucuzsa o bence. 5600xt kullanıyorum ben de ama aynı fiyat olsalar 2060 alırdım

Yok hani 6000 serisinde 6600 üstü modeller destekliyor ancak rtx kartlara göre daha kötü performans sergiliyorlardı o sebepten sordum 5000 serisi destekliyor mu diye
Yazılımsal gelir ve performans düşük olur bence.Rtx 2060 ideal sizin için bence.

Geri