rx 570 4gb ekran kartı son devirde çalışınca görüntü gidiyor

yabancı

80+
Reaksiyon skoru
1
b450m s2h r51600 12nm rx 570 4gb nitro 650w suply apacer panter 3000mhz 8gb ram sistemim var yeni aldım ilk defa açıyorum bios ekranında ilk açılışı usb ye ayarlıyorum format atana kadar ekran kartı birden son devirde çalışıyor ve görüntü gidiyor aynı şekilde bios menüsünde bekliyorum 5 dk sonra tekrar aynısı oluyır bios sürümü f50 güncel sürüm sorun nerde acaba

Muhtemelen GPU çok ısınıp kendini korumaya alıyor.

ekran kartı son devirde çalışıyorsa bir ısınma problemi olabilir. Eğer biraz bilgin varsa termal macunu falan bi yenilemeyi düşünebilirsin.

Çözümü hakkında bilgim yok.Bilgisayar açılsa afterburnerla bakardık nerede sıkıntı olduğuny nasıl çözebilecegimizi ama elimizde veri yok. Başka bir bilgisayara takıp deneyebilirsiniz. Eğer başka pcde çalışıyorsa sorun muhtemelen yazılımsaldir. çalışmassa garantiye verin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı son devirde çalışıyorsa bir ısınma problemi olabilir. Eğer biraz bilgin varsa termal macunu falan bi yenilemeyi düşünebilirsin.
Bilgisayarı yeni almış arkadaş öyle bişey olduğunu sanmıyorum. Eğer pcyi kendiniz montajladiysaniz üzerinde jelatin vs kalmış olabilir dikkat edin

Çözümü hakkında bilgim yok.Bilgisayar açılsa afterburnerla bakardık nerede sıkıntı olduğuny nasıl çözebilecegimizi ama elimizde veri yok. Başka bir bilgisayara takıp deneyebilirsiniz. Eğer başka pcde çalışıyorsa sorun muhtemelen yazılımsaldir. çalışmassa garantiye verin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı yeni almış arkadaş öyle bişey olduğunu sanmıyorum. Eğer pcyi kendiniz montajladiysaniz üzerinde jelatin vs kalmış olabilir dikkat edin
termal macunu değiştirdim aynı jelatin de yok söktüm hepsini sorun ekran kartında galiba

Geri