Yardım Rx 570 8gb Aldım Nasıl Test Etmem Lazım Nelere Dikkat Edeyim?

Elinde çok ekran kartı var heralde bi tane de bana lazım ekran kartı boşa çıkan sisteme :D
2 tane 1660 süper var 570 4gb var 1650 var 570 8gb var 1050 ti var ne lazım abe :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde çok ekran kartı var heralde bi tane de bana lazım ekran kartı boşa çıkan sisteme :D
kanka şuan driver kuruldu bir sıkıntı yok gibi kasayı ben toplarken hdd yi takmayı unutmuşum sata kabloyu takarken hdmi gerildi ondan olmuş olabilir mi sadece pc açılırken msi logosunda oldu çünkü sonra windows açılırken olmadı siyah ekran da kaldı windws çökmüş galiba baya yavaştı

açtım furmarkı ama sıcak birazcık 74 derece çip fanlarda hızlı bakımsız ondan ztn de 1 dk oldu sorun yok gibi içini açmadan çok yüke sokmamak lazım bence birde hotspot yokmu bu kartta

71 72 ye düştü

Kanka 71 derecede niye son hız dönüyor bu mining bios olma şansı varmı

8 dk oldu furmark kapattım 71 derece oldu ama fanlar 3000 rpm

Ekler

• IMG_8655.webp
    IMG_8655.webp
    1.3 MB · Hit: 14
  • IMG_8657.webp
    IMG_8657.webp
    1.2 MB · Hit: 14
  • IMG_8656.webp
    IMG_8656.webp
    1.1 MB · Hit: 13
Kanka dayanamadım yatmadım testler ve gpu z altta gpu atamadım zırt pırt dosya boyutu diyor deli etti

Ekler

• IMG_8664.webp
    IMG_8664.webp
    1.2 MB · Hit: 10
  • IMG_8658.webp
    IMG_8658.webp
    1.3 MB · Hit: 12
  • IMG_8666.webp
    IMG_8666.webp
    1 MB · Hit: 9
  • IMG_8665.webp
    IMG_8665.webp
    1.3 MB · Hit: 9
Kanka dayanamadım yatmadım testler ve gpu z altta gpu atamadım zırt pırt dosya boyutu diyor deli etti
Bâksana bios tuşu var mi kartta varsa oc moduna alkışlar.

Bios da yazmış olabilirler tuş yoksa...

Kartlara ne fiyat istiyorsun özelden yazıyorum :)

Evet HDMI kastırdığından olabilir o bozukluk.

Bâksana bios tuşu var mi kartta varsa oc moduna alkışlar.

Bios da yazmış olabilirler tuş yoksa...

Kartlara ne fiyat istiyorsun özelden yazıyorum :)

Evet HDMI kastırdığından olabilir o bozukluk.
tuş var kanka da sıkıntı oldu yazdım foto atarım az sonra ama 8 dk furmark 5dk occt de sorun çıkmadı neyse kendi sistemime takcam bugün olmadı iade

Rx500 serisi kart arıyorsan çok mininge bakmayacaksın. Sok furmark testine sıcaklıklar nasıl çökme donma yapıyor mu. Isınıyorsa aç içini yap macun bakimini tamam. Değerler normalse mining falan bakma. Zaten kartın değeri 2k anca

Rx500 serisi kart arıyorsan çok mininge bakmayacaksın. Sok furmark testine sıcaklıklar nasıl çökme donma yapıyor mu. Isınıyorsa aç içini yap macun bakimini tamam. Değerler normalse mining falan bakma. Zaten kartın değeri 2k anca
valla kanka 8 dk furmark 72 derece 3000rpm fan kapanma donma sıfır 5 dk occt vram ama kart pixel pixel oldu dün iki kere açılışta sonra windows çöktü ztn hdd bozuk

Bak böyle oluyor 2600 verdim ben 4 yıllık sahibinden aldım kart furmarktan da atmadı occtden de özellikle yeni delta power taktım 550 watt indirimdeyken aldım geçenlerde

Sorun yoktu pc de update bitti yeniden başlat geldi başlattım böyle oldu ilk normal açıldı sonra windowsa gelince dönmeye başlayınca böyle yaptı

Ekler

• IMG_8672.webp
    IMG_8672.webp
    409.6 KB · Hit: 9
  • IMG_8667.webp
    IMG_8667.webp
    855 KB · Hit: 9
  • IMG_8669.webp
    IMG_8669.webp
    2 MB · Hit: 9
  • IMG_8670.webp
    IMG_8670.webp
    1.8 MB · Hit: 8
valla kanka 8 dk furmark 72 derece 3000rpm fan kapanma donma sıfır 5 dk occt vram ama kart pixel pixel oldu dün iki kere açılışta sonra windows çöktü ztn hdd bozuk

Bak böyle oluyor 2600 verdim ben 4 yıllık sahibinden aldım kart furmarktan da atmadı occtden de özellikle yeni delta power taktım 550 watt indirimdeyken aldım geçenlerde

Sorun yoktu pc de update bitti yeniden başlat geldi başlattım böyle oldu ilk normal açıldı sonra windowsa gelince dönmeye başlayınca böyle yaptı
Ben geçen ay rx580 8gb pulse buldum kardeşim için. Kartı 9060xt kutusunda yollamış. Yollarken dedi kartı teslim alırsın sıkıntısı yoksa parami atarsın diye. Kartı aldım kart 60 dereceye gelince çok fan açıyordu ama kartta toz yoktu neredeyse. Dedim ben buna bakım yapayım ona göre ya parayı atarım ya da kartı geri yollarım diye. Fan hızını düşürdüm biraz 70 derecelerde geziyor CS2de falan. Adama parasini atmayı unutmuşum 2 gün önce attım onu da 😄 570 8gb için 2600 fazla bence. Bı de çok kötü kullanılmış gibi duruyor

Ben geçen ay rx580 8gb pulse buldum kardeşim için. Kartı 9060xt kutusunda yollamış. Yollarken dedi kartı teslim alırsın sıkıntısı yoksa parami atarsın diye. Kartı aldım kart 60 dereceye gelince çok fan açıyordu ama kartta toz yoktu neredeyse. Dedim ben buna bakım yapayım ona göre ya parayı atarım ya da kartı geri yollarım diye. Fan hızını düşürdüm biraz 70 derecelerde geziyor CS2de falan. Adama parasini atmayı unutmuşum 2 gün önce attım onu da 😄 570 8gb için 2600 fazla bence. Bı de çok kötü kullanılmış gibi duruyor
Kaldı mı öyle iyi insanlar...
Ne kadara aldın?

Valla çok baktımda daha ucuza kart yok aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri