Core clock hızını 1100 yapın memory clock 2000bin yapın olmassa memoryi azaltın stabil olduğu yerde bırakınKendi kartımla mining yapıyorum fakat oc ve modsuz 22 mh/s alıyorum oc ile 26.6ya çıkarttım fakat internette 31 mh/s gösteriyor.
Hangi ayarları yapmam gerekiyor
Power limit fln yapmıyor muyuz ve hangi uygulamadan yapayım msi after mı amd software miCore clock 1130
Memory Clock 2170 deneyebilirsiniz.
Core voltage - 100 yapınPower limit fln yapmıyor muyuz
Hocam core voltage ile oynayınca garanti dışı kalmıyor muCore voltage - 100 yapın
Hayır kalmaz.Hocam core voltage ile oynayınca garanti dışı kalmıyor mu
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bios mod yapsam oyun oynayabilir miyim ve garanti dışı kalır mıHayır kalmaz.
Sadece mining yapman bile kartı garanti dışı bırakıyor. Tabi resmi olarak.Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bios mod yapsam oyun oynayabilir miyim ve garanti dışı kalır mı
Sadece mining yapman bile kartı garanti dışı bırakıyor. Tabi resmi olarak.
Bios mod garanti dışı bırakır oyun oynarsınız ama.Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bios mod yapsam oyun oynayabilir miyim ve garanti dışı kalır mı
Öyle bir şey yok mining yaptığım sapphire ekran kartımı geçen garantiye gönderdimSadece mining yapman bile kartı garanti dışı bırakıyor. Tabi resmi olarak.