Neler Yeni

Rx 570 COD Warzone Düşük Fps Sorunu

uguricme1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İçme
Dostlar Ryzen 3 3200g ve rx 570 ikilisine sahibim. 8 gb ram mevcut. Oyunda fps drop yiyorum neden yediğimin farkındayım ram den dolayı fakat youtube da testlere baktığımda insanlar benden daha fazla fps alıyor ve ayarlarım düşükte olduğu halde. Ayarları yükseltince hiçbir şey değişmiyor aksine fps düşüyor. Düşük fps almamın sebebi nedir yorumlarınızı bekliyorum.

Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Küçük
drıverların kurulumu

Almora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan yasin kahveci
Kardeşim emin ol bende R5 1600 rx570 de bu sorun ile karşı karşıya kalmış durumdayım heryerde baktım ama hiçbir çözüm bulamadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ekrem Bakırcı
RAM darboğazı yaşıyorsun oyun zaman zaman 11 GB kulanıyor testlerde bakabilirsin videolarda adamların senden fazla FPS almaları ise RAM MHZ değerleri daha fazla olduğu için olabilir çünkü GPU ve CPUun oyun için yeterli.
Ayrıca AMD sistemlerde RAM hızı FPS için çok etkilidir.

uguricme1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur İçme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM darboğazı yaşıyorsun oyun zaman zaman 11 GB kulanıyor testlerde bakabilirsin videolarda adamların senden fazla FPS almaları ise RAM MHZ değerleri daha fazla olduğu için olabilir çünkü GPU ve CPUun oyun için yeterli.
şuanki ramim 3000 mhz onu 3200 e çekmemi önerirmisin ?

HüseyinG

80+ Bronze
Dostlar Ryzen 3 3200g ve rx 570 ikilisine sahibim. 8 gb ram mevcut. Oyunda fps drop yiyorum neden yediğimin farkındayım ram den dolayı fakat youtube da testlere baktığımda insanlar benden daha fazla fps alıyor ve ayarlarım düşükte olduğu halde. Ayarları yükseltince hiçbir şey değişmiyor aksine fps düşüyor. Düşük fps almamın sebebi nedir yorumlarınızı bekliyorum.
Kaçtan kaça düşüyor fps
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 gb 3000mhz gayet yeterli

Top Bottom