Bence alma onun yerine aç valhalla al bu ne 10 fps alıyorumBbenim sistemde açıklamamdaki gibi. Bende cybeypunk alıp oynamayı düşünüyorum RX570 kullanan herkeste fps sorunu varsa boşuna almiyim.![]()
Medium da gayet akiciydi benim oyunBbenim sistemde açıklamamdaki gibi. Bende cybeypunk alıp oynamayı düşünüyorum RX570 kullanan herkeste fps sorunu varsa boşuna almiyim.![]()
Oyun icinden after burner degerlerini atar misinBence alma onun yerine aç valhalla al bu ne 10 fps alıyorum
Origins i oynayıp bitirdim. Fps sorunu yaşamadım ara ara takılmalar hariç. Ac valhaladada sorun yaşayacağımı sanmıyorum . En kötü Low ayarlarda oynarım 1080p . 45-65 fps arasıBence alma onun yerine aç valhalla al bu ne 10 fps alıyorum
MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.Medium da gayet akiciydi benim oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun icinden after burner degerlerini atar misin
tabii ki 5 dkden atıyorumMSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
Valla bende gayet iyi oynatıyor 40-60 arası yüksek ayarlarda.RX 570 i3 7100 12 GB ram 10 fps i geçmiyor oyun. Alıntıyı görüntüle
Ekran kartinin core ve mem hizi ne durumda?