AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
eskiden kapanıyordu şşuanlık sorun yoksende occt testi yapar mısın kapanacak mı?_
eskiden kapanıyordu şşuanlık sorun yoksende occt testi yapar mısın kapanacak mı?_
Senin böyle bir sorun yaşaman konu sahibinin sorununun kesinlikle psu'da olmadığı anlamına gelmiyor, saçma sapan konuşma.bizzat sorunu ben yaşıyorum sharkoon 650w psu var rx580 oyunlarda siyah ekran verip fanları fullüyor ve kapanıyor ne şimdi 650w yetmiymu
Hocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştımAsus rog rx570 oc 8 gb kullanıyorum.Özelliklerim: Ryzen 2700(65W) ,Adata 8 gb 3000 mhz ram,Gigabyte b450m s2h anakart,asus rog strix rx 570 8gb oc Power supply 450W (MARKA BİLMİYORUM)
Bazen normal kapanıyor ama genelde gta 5 te fln kapanıor bazen yeni pcyi açtığımda da kapanıyor. Nedeni bilmiyorum size danışmak istedim.
Hocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştımAsus rog rx570 oc 8 gb kullanıyorum.Özelliklerim: Ryzen 2700(65W) ,Adata 8 gb 3000 mhz ram,Gigabyte b450m s2h anakart,asus rog strix rx 570 8gb oc Power supply 450W (MARKA BİLMİYORUM)
Bazen normal kapanıyor ama genelde gta 5 te fln kapanıor bazen yeni pcyi açtığımda da kapanıyor. Nedeni bilmiyorum size danışmak istedim.
Sanmıyorum.Pcyi daha fazla kullansam bi zarar gelir mi peki
Kuvvet ihtimal sorunun psu kaynaklı yeni bir psu alırsan sorunun çözüleceğini düşünüyorumAsus rog rx570 oc 8 gb kullanıyorum.Özelliklerim: Ryzen 2700(65W) ,Adata 8 gb 3000 mhz ram,Gigabyte b450m s2h anakart,asus rog strix rx 570 8gb oc Power supply 450W (MARKA BİLMİYORUM)
işte bende onu dedimEkran kartında binlerce arıza var. Büyük ihtimalle seninki ekran kartı arızası.
ekran kartı oyunlarda kapanıyordu dimi bende garantiye verdim iinş çözülürHocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştım
Kanka vbios attılar geri geldi çözüldü inşallah seninde cozulurekran kartı oyunlarda kapanıyordu dimi bende garantiye verdim iinş çözülür
inş kardeşim kaç günde geldi sana ben 2 hafta önce salı verdim iade için yazılmış 1 hafta oldu sonjra değişim garanti olarak değiştirdim yani topşamda 18 gün falan oldu şuan sana kaç günde geldi garantiye nereyi vermiştinKanka vbios attılar geri geldi çözüldü inşallah seninde cozulur
çözdünmüHocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam en az 500w öneriliyor rx570 için bence ilk önce bir psu dene aynı sorunu bende yaşıyordum ama benimki ekran kartı kaynaklı çıktı 2 ay bulmak için uğraştım