Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Ryzen 5 1600
Rx 570
Gigabyte a320 s2h
8gb ram
Bu sisteme göre kasa önerir misiniz ?
Rx 570
Gigabyte a320 s2h
8gb ram
Benim sistemim de aynısı ne gibi bir kasa istiyorsun daRyzen 5 1600
Rx 570
Gigabyte a320 s2h
8gb RAM
Benim sistemim de aynısı ne gibi bir kasa istiyorsun da
[/QUO
Kral farketmez sen bana 450 500 tl değerinde önerir misin ?
Bütçeniz nedir ? Güç kaynağı dahil mi?
[/QUO
Ben pek anlamam reis sen önerirsin 500 tl bütçem var
Farketmez reis sen öner yeter 500 tl bütçem varBenim sistemim de aynısı ne gibi bir kasa istiyorsun da
Kral ben anlamam pek 500 tl bütçem varBütçeniz nedir ? Güç kaynağı dahil mi?
Güç kaynağın yoksa kesinlikle 80+ olan bir güç kaynağı al sonra Parana göre kasa bakalımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farketmez reis sen öner yeter 500 TL bütçem var
Güç kaynayim yok şuan pc yeni topluyorumGüç kaynağın yoksa kesinlikle 80+ olan bir güç kaynağı al sonra Parana göre kasa bakalım
Benim sistemim bundan ve 500watt 80+ aldım paran varsa 600w 80+ al gerçi 500 de yetiyor o sana kalmış sonra kalan paraya kasa alırsınGüç kaynayim yok şuan PC yeni topluyorum
https://www.hepsiburada.com/aerocoo...sb-3-0-siyah-atx-kasa-ae-cyln-pm-HB00000C1F12 Baskan buyur bi incele begenmessen almassinRyzen 5 1600
Rx 570
Gigabyte a320 s2h
8gb RAM
Kral sen hangi kasayı aldın atabilir misinBenim sistemim bundan ve 500watt 80+ aldım paran varsa 600w 80+ al gerçi 500 de yetiyor o sana kalmış sonra kalan paraya kasa alırsın
Bro bide zahmet olmazsa bi psu atar mısın alıyımhttps://www.hepsiburada.com/aerocoo...sb-3-0-siyah-atx-kasa-ae-cyln-pm-HB00000C1F12 Baskan buyur bi incele begenmessen almassin![]()
Benim elimde normal kasa vardı ona kurdum sistemi ama ısınmasından korktuğum için fan alacağım yeni bir taneKral sen hangi kasayı aldın atabilir misin
Güç kaynağını al sen sonra kalan paraya çok rahat kasa buluruzKral sen hangi kasayı aldın atabilir misin
Bro bide zahmet olmazsa bi PSU atar mısın alıyım
kral güç kaynağı öner alıyımBenim elimde normal kasa vardı ona kurdum sistemi ama ısınmasından korktuğum için fan alacağım yeni bir tane
Güç kaynağını al sen sonra kalan paraya çok rahat kasa buluruz
Ben rampage rmp 500w 80+ aldım Şuanlık sıkıntım yok ama alacağın güç kaynağı kesinlikle 80+ sertifikalı olsunkral güç kaynağı öner alıyım
corsair delta rgbRyzen 5 1600
Rx 570
Gigabyte a320 s2h
8gb RAM