Rx 570 max kaç watt çeker 4 gb

yusufkay

80+
Reaksiyon skoru
35
bu salı rx 570 gelecek bilgisayarcıdan alacağım hangi marka geleceğini bilmiyorum ona göre ayarlama yapacağım yardım edin
markası asus olursa max kaç watt olur tdpsi
gigabyte olursa max kaç watt olur
sapphire olursa max kaç watt olur
msi olursa max kaç watt olur
xfx olursa max kaç watt olur
Yardım Ederseniz Sevinirim

işlemci bilmiyorum 500wat yeterlidir

bu salı rx 570 gelecek bilgisayarcıdan alacağım hangi marka geleceğini bilmiyorum ona göre ayarlama yapacağım yardım edin
Valla hocam kronik sorunlarını biliyorsan alda onun dışında kesinlikle önermem kendim kullanıyorum şuan

Benzer güç tüketimleri vardır. Kaç w güç kaynağı kullanılacak o daha önemli.

kronik değil de ölüyor artık denebilir 😀
Bende ki kendi kendine çöküyor sağolsun FPS olarak süper çalışıyor hiç problem yok yani performans kaybı yok fakat devamlı sürücü çöktü sürücü çöktü en son AMD sürücüsü kaldırıp sorunu çözdüm windowsun kendi kurduğu softwaresiz versiyonda çökme olmuyor nadiren sistemi kitleyip yeniden başlatıyor sadece fakat bu kartların hepsi kronik galiba çünkü kendim ilk aldığımdan beri böyle arkadaşta var oda aldıktan bir süre sonra kullanıma bağlıda olabilir fakat aynı böyle oldu çöküp duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD nin başka kartlarına lafım yok ama RX 570 nedense bende deneyimledim çevremdekilerde aynı şekilde ha bu demek değil bu arkadaşın aldığıda öyle olcak ama ben 2 talihsizliğe yaşadım şahsen kendim

Bende ki kendi kendine çöküyor sağolsun FPS olarak süper çalışıyor hiç problem yok yani performans kaybı yok fakat devamlı sürücü çöktü sürücü çöktü en son AMD sürücüsü kaldırıp sorunu çözdüm windowsun kendi kurduğu softwaresiz versiyonda çökme olmuyor nadiren sistemi kitleyip yeniden başlatıyor sadece fakat bu kartların hepsi kronik galiba çünkü kendim ilk aldığımdan beri böyle arkadaşta var oda aldıktan bir süre sonra kullanıma bağlıda olabilir fakat aynı böyle oldu çöküp duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD nin başka kartlarına lafım yok ama RX 570 nedense bende deneyimledim çevremdekilerde aynı şekilde ha bu demek değil bu arkadaşın aldığıda öyle olcak ama ben 2 talihsizliğe yaşadım şahsen kendim
ömrü bitmiş artık istersen çekirdek ve vram frekanslarını düşürebilirsin çökmeyi düzeltebilir

Asus Rog Strix modelini kullanıyorum max 130 çekiyor işlemci r5 3600 100w civarı da o çekiyor tam güçte.
500w psu yeterli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,850
Üyeler
184,509
Son üye
orhandem
Geri