Umarım öyledir.Yoksa o kadar para boşa gidecek ve yenisi çok pahalı.bende rx 570 kullanıyorum ama bende şuan böyle deil sürücüden kaynaklı olabilir
Format atmayı deneyinUmarım öyledir.Yoksa o kadar para boşa gidecek ve yenisi çok pahalı.
garanti yokmuUmarım öyledir.Yoksa o kadar para boşa gidecek ve yenisi çok pahalı.
Milli yöntemimiz format çözmedi sorunuFormat atmayı deneyin![]()
Maalesef yok :/garanti yokmu
Hadi ya :/ Garanti olmaması ayrı kötü olmuş :/ Sisteme kaç para verdiniz?Milli yöntemimiz format çözmedi sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef yok :/
off baya kötü olmuş hocam belki termal macun dan olabilirmi diyeceğim ama alakasız olucakMilli yöntemimiz format çözmedi sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef yok :/
Tüm sisteme 3850 tl verdim sizce fazlamı azmı ?Hadi ya :/ Garanti olmaması ayrı kötü olmuş :/ Sisteme kaç para verdiniz?
Monitör kaynaklı gibiMerhabalar. Ekran kartimda bir sorun var. Parlak renkleri fotograftaki gibi goteriyor. Normal renklerde sorun yok ozellikle mavi renklerde sorun oluşuyor. Monitörü baska hilgisayarda denedim monitörde sorun yok. Bu neden olur? Ve ne yapmak gerekiyor?
Başka bilgisayarla denedim . Monitörde herhangi bir sıkıntı oluşmadı.Monitör kaynaklı gibi
AMD işlemcileri güzelde Ryzen serisi olsaydı daha iyi olurdu. Bu sistem komple 2.el mi?Tüm sisteme 3850 TL verdim sizce fazlamı azmı ?
Acer G236HLBbd 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör
Rampage KM-RX9 (KLAVYE VE MOUSE) rampege (KULAKLIK)
xıgmatek (KASA)
amd fx-8370 eight-core processor 4.00 ghz (İŞLEMCİ)
team xtreem s3 sata 3 240 gb ssd 500 GB HDD (hdd de bad sactör çıktı. ssd dede %100 disk sorunu var
gigabyte 970a-ds3p (ANAKART) DDR3 4X2 8 GB 2200 mhz
RAM MSI READON RX 570 ARMOR OC 4 GB GDRR 5 256 BİT EKRAN KARTI
lg music flow bluetooth hoparlör