!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ekran kartının garantisi varmıBaşka bilgisayarla denedim . Monitörde herhangi bir sıkıntı oluşmadı.
Ekran kartının garantisi varmıBaşka bilgisayarla denedim . Monitörde herhangi bir sıkıntı oluşmadı.
Maalesef yokEkran kartının garantisi varmı
Ustam ne yap biliyormusun sende aynı paradan koy sistemi sat gitsinBir fikri olan yokmu ?
Hocam sıfırlayınca düzeldi herkese çok teşekkür ederim.Ayarları kontrol et Radeon software sıfırla. Belki bir görüntü modu değişmiştir
nasıl düzeldi? format atınca çözülmedi yazmışsın. Nasıl çözdüğünü tamamen yaz belki aynı sorunu yaşayan biri olur.Hocam sıfırlayınca düzeldi herkese çok teşekkür ederim.
O zaman rica ediyorum rapor edip en iyi cevap seçerseniz mutlu olurumHocam sıfırlayınca düzeldi herkese çok teşekkür ederim.
Inan bilmiyorum . Ekran kartini amd nin kendi uygulamasindan güncelliyordum hep. Oradan ayarlari sıfırlayınca sorun irtadan kalkti. Sorun ya yaptigim bir ayarda yada guncellemeden kaynakliydi.nasıl düzeldi? format atınca çözülmedi yazmışsın. Nasıl çözdüğünü tamamen yaz belki aynı sorunu yaşayan biri olur.
Hocam onu nasil yapacağım bulamadim bir tarif ederseniz.O zaman rica ediyorum rapor edip en iyi cevap seçerseniz mutlu olurum
Evet hocam komple 2. El ayni kişiden aldim.AMD işlemcileri güzelde Ryzen serisi olsaydı daha iyi olurdu. Bu sistem komple 2.el mi?
Çözümü sunduğum mesajın altında rapor et yazıyor ona bas en iyi cevap olarak seç gönderInan bilmiyorum . Ekran kartini amd nin kendi uygulamasindan güncelliyordum hep. Oradan ayarlari sıfırlayınca sorun irtadan kalkti. Sorun ya yaptigim bir ayarda yada guncellemeden kaynakliydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam onu nasil yapacağım bulamadim bir tarif ederseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam komple 2. El ayni kişiden aldim.