Rx 570 ryzen 3200g cod oynayamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba bende ryzen 3 3200 g işlemci sapphire rx 570 8gb ekran kartı var.Youtube dan aynı bilgisayarın cod testini incelediğimde rahat rahat high ayarlarda 60-70 arası fps veriyo fakat ben oyunu lowda bile oynayamıyorum (ram 8 gb) lütfen yardım

Kullanımlar nasıl işlemci ekran kartı vs arka planda uygulama varsa kapatın ekran kartı driver de etki eder

Arkadaşlar merhaba bende ryzen 3 3200 g işlemci sapphire rx 570 8gb ekran kartı var.Youtube dan aynı bilgisayarın cod testini incelediğimde rahat rahat high ayarlarda 60-70 arası fps veriyo fakat ben oyunu lowda bile oynayamıyorum (ram 8 gb) lütfen yardım
drıverlarını güncelle

Birincisi aynı fps değerlerini sen alamıyor musun? İkincisi oyun 12 gb ram kullanıyor, her türlü problem yaşarsın 8 gb ram ile.

Birincisi aynı fps değerlerini sen alamıyor musun? İkincisi oyun 12 gb ram kullanıyor, her türlü problem yaşarsın 8 gb ram ile.
evet alamıyorum high a alınca oyun çok kasıyor.ram işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama fps i çok etkiler mi o konu hakkında fazla bilgim yok

evet alamıyorum high a alınca oyun çok kasıyor.ram işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama fps i çok etkiler mi o konu hakkında fazla bilgim yok
Oyunun kasması ile fps farklı şeyler. MSI afterburner programının yardımıyla kaç fps aldığınızı kontrol edin. Bence 60 70 fps alıyorsunuzdur, kasılmaların ramden kaynaklı oldugunu dusunuyorum. Aynı problemı yasayan arkadaslar genelde ramden dolayı yasadı. Ekran kartının işlemcine darbogaz yapıyor olması ise mumkun degıl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,631
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri