Gtx 1650 daha çok tercih ediliyor fakat rx 570 fps testinde(ortalama fps olarak) rx 570 in önünde.ikiside 4gb
Knk ekran kartlarını gb ile karşılaştıramazsın kartım gücü 4gb için yeterli olmalı mesela rx 570 8gb rx 570 4gb den daha güçlü diyemeyiz çünkü rx 570 4gb için güçlü bir kart 8gb ye gücü yetmiyorikiside 4gb
GB ile karşılaştırmıyor zaten.Knk ekran kartlarını gb ile karşılaştıramazsın kartım gücü 4gb için yeterli olmalı mesela rx 570 8gb rx 570 4gb den daha güçlü diyemeyiz çünkü rx 570 4gb için güçlü bir kart 8gb ye gücü yetmiyor
Hangisini kapabilirsen al.ikiside 4gb
dostum sen ne anlatıyorsun?Knk ekran kartlarını gb ile karşılaştıramazsın kartım gücü 4gb için yeterli olmalı mesela rx 570 8gb rx 570 4gb den daha güçlü diyemeyiz çünkü rx 570 4gb için güçlü bir kart 8gb ye gücü yetmiyor
? Hebele hübeleKnk ekran kartlarını gb ile karşılaştıramazsın kartım gücü 4gb için yeterli olmalı mesela rx 570 8gb rx 570 4gb den daha güçlü diyemeyiz çünkü rx 570 4gb için güçlü bir kart 8gb ye gücü yetmiyor
Ne dediğimi bende bilmiyom bişe ler söylüyom iste biliyomuş gibidostum sen ne anlatıyorsun?
570 genel anlamda biraz önde diye hatırlıyorum ancak aynı fiyatlara bulduysanız 1650 öneririm.ikiside 4gb
Bellekle gücün ne alakası var önemli olan onların içindeki işlemciler.Ne dediğimi bende bilmiyom bişe ler söylüyom iste biliyomuş gibi
Hangisi daha ucuzsa ama gtx 1650 nin driver sorunları yok rx 570 daha performanslı.ikiside 4gb