Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 5700 xt furmark değerleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serkan
merhaba bugün elden ikinci el 3000 TL'ye sapphire rx 5700 xt satın aldım. eve geldim test yaptım sonuçlar bu şekilde bir sıkıntı var mı normal mi?
başlarda 150 fps civarındaydı vram sıcaklığıda 109 110du max sonra birden vram sıcaklıgı 99a sabitlendi fpste 98 105 fps civarında olmaya başladı.

WhatsApp Görsel 2023-05-01 saat 18.01.00.jpg
WhatsApp Görsel 2023-05-01 saat 18.00.53.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

ve fan yüzdesi anlamadığım bir şekilde %2047

fan hızına bakmak için bu programı yükledim yine fan hızını göremiyorum %0'da
1682953696155.png

simdi farkettim kartin fanlari pc acilirken donuyor 10 saniye sonra donmuyor sorun nedir

Son düzenleme:

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
merhaba bugün elden ikinci el 3000 TL'ye sapphire rx 5700 xt satın aldım. eve geldim test yaptım sonuçlar bu şekilde bir sıkıntı var mı normal mi?
başlarda 150 fps civarındaydı vram sıcaklığıda 109 110du max sonra birden vram sıcaklıgı 99a sabitlendi fpste 98 105 fps civarında olmaya başladı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ve fan yüzdesi anlamadığım bir şekilde %2047

fan hızına bakmak için bu programı yükledim yine fan hızını göremiyorum %0'da
Alıntıyı görüntüle

simdi farkettim kartin fanlari pc acilirken donuyor 10 saniye sonra donmuyor sorun nedir
Kanka sıcaklıklar bana biraz çok geldi, bir bakımını yaptır ekran kartının, sonrasında sıkıntı çıkarmı bakarsın. Bazı ekran kartlarında ekran kartı ısınmadığı sürece fanları dönmez. (bilgisayar açıldığında bütün fanlar anlık olarak maksimumda çalışır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sıcaklıklar bana biraz çok geldi, bir bakımını yaptır ekran kartının, sonrasında sıkıntı çıkarmı bakarsın. Bazı ekran kartlarında ekran kartı ısınmadığı sürece fanları dönmez. (bilgisayar açıldığında bütün fanlar anlık olarak maksimumda çalışır)
fanlar dönmüyormuş, güç kablosunda problem varmış değiştirince düzeldi. şuan değerler iyi.

Top Bottom