hocam ne dediler benim ilanıma kimse bakmıyor sebebsizce anlamadım gittiBen 5990 dan koydum 2 kişi yazdı. Sana da yazarlar bence.
Birisi 5500 olsun dedi. Diğeri 5450 de anlaşalım dedi. Bende şimdiden 2 kişi yazdığı için istediğim fiyata satılır diye kabul etmedim şimdilik.hocam ne dediler benim ilanıma kimse bakmıyor sebebsizce anlamadım gitti
Hocam bana yönlendirinBirisi 5500 olsun dedi. Diğeri 5450 de anlaşalım dedi. Bende şimdiden 2 kişi yazdığı için istediğim fiyata satılır diye kabul etmedim şimdilik.
Bu arada letgodan mı hocam ?Birisi 5500 olsun dedi. Diğeri 5450 de anlaşalım dedi. Bende şimdiden 2 kişi yazdığı için istediğim fiyata satılır diye kabul etmedim şimdilik.
Hayır sahibinden.Bu arada letgodan mı hocam ?
Letgo ya mı koydun sen?Hocam bende bekliyeyim o zaman letgodan bir şey olucağı yok
Hocam bende bekliyeyim o zaman letgodan bir şey olucağı yokHayır sahibinden.
Evet hocam demin sahibindene koydum 5.5e biri 4.2k dedi xddLetgo ya mı koydun sen?
Kartının özelliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim. Benim belleklerim samsung olduğu için belki de revaç görüyor.Evet hocam demin sahibindene koydum 5.5e biri 4.2k dedi xdd
Hangi model sizin ki hocam ?Kartının özelliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim. Benim belleklerim samsung olduğu için belki de revaç görüyor.
XFXHangi model sizin ki hocam ?